Kedi sevmekte gelinebilecek son nokta

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Mecazi olarak soyluyorlar sanirim. Gercekten bu kokuyu seven var mi? Bilmiyorum.
Ben de kedileri cok severim fakat bu kadari fazla sanirim.
Mesela bir diger dikkatimi ceken olay su

Ornegin bir video paylasiliyor. Video da kadin yada adam kedisi ile gayet makul bir sekilde oyun oynuyor. Sonra sarilirip opuyor.
Videoya gelen yorumlarin %70 kismi su sekilde

-Allah belani versin kemigini kiricaksin

-Insallah seni de oyle skarlar

-Bu yavru bu insanlardan alinmali

Bu yanliz kedi severler neden bir sure sonra boyle deliriyor? Ozellikle 50 yas ustu. Yada ben abartiyorum.
Bilemedim
1753975501236.jpg
Screenshot_20250731-133627.jpg

Tamam sevilir eyvallah da bokunu da çıkarmayın yaa..!

Anormalligi anlamadim
Ben de anlamadim iste , yani mecazi olarak mi kedi boku kokusunu seviyoruz diyorlar , yoksa gercekten sctiktan sonra kedi severken popolarindan gelen kokuyu ve kediyi mi seviyorlar onu diyorum. Sence ben mi yanlis anliyorum bir gariplik yok mu?
Ornegin sen de cok kedi seversin ve bilgi sahibisin. Kedi tuvaletini yaptiktan sonra kumdan alip bk kokusu icin sariliyor musun?

Ben de o son noktayı bulma gayesindeyim. Nirvanaya ulaşmak hayalimiz.

Kedilere doyamadan göçeceğiz bu dünyadan...

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Ben de anlamadim iste , yani mecazi olarak mi kedi boku kokusunu seviyoruz diyorlar , yoksa gercekten sctiktan sonra kedi severken popolarindan gelen kokuyu ve kediyi mi seviyorlar onu diyorum. Sence ben mi yanlis anliyorum bir gariplik yok mu?
Ornegin sen de cok kedi seversin ve bilgi sahibisin. Kedi tuvaletini yaptiktan sonra kumdan alip bk kokusu icin sariliyor musun?

Yani insan sevdiği ve sevimli bulduğu canlilara bu tarz şeyler diyebilir. Totonu yiyim falan.

Ege Fitness brokoli yiyemiyorum videosunun paylaşılacağı kısma geldik fözöcösçcösöxödö

Dahil. Daha da dirty talking yapabilirim bu hususta.

Değil beş duyuyu kullanmak, bir kereye mahsus altıncı bir duyu vereceğiz, nerede kullanırsın deseler, tereddütsüz kedi sevmek derim.
Sevmeye okeyim ama isin fetish kismi cok urkutucu jahdggdg
Tamamdir aga

yok yaa
s.ctiktan sonra kötü kokuyor, o kadar da değil. : ))
hatta ağzı bile kötü kokuyor.
totosu ve ağzının içi dışında her yerini içime çeke çeke koklarim.

yok yaa
s.ctiktan sonra kötü kokuyor, o kadar da değil. : ))
hatta ağzı bile kötü kokuyor.
totosu ve ağzının içi dışında her yerini içime çeke çeke koklarim.
Iste bunu seven insanlar varmis.
Hatta @Nyctophilia nin dedigi toto yeme opme mevzusunu bizzat yapan zoofililer var.
Ondan soyledim.
Yani zoofililik ile sevmek arasindaki ince cizgi neresi paylastigim ss'de onu anlayamadim.
Ayrica bu konuda en delikanlica cevabi veren @PiSi yede tesekkur ederim.

Iste bunu seven insanlar varmis.
Hatta @Nyctophilia nin dedigi toto yeme opme mevzusunu bizzat yapan zoofililer var.
Ondan soyledim.
Yani zoofililik ile sevmek arasindaki ince cizgi neresi paylastigim ss'de onu anlayamadim.
Ayrica bu konuda en delikanlica cevabi veren @PiSi yede tesekkur ederim.

Doğrudur, bir bilgim yok.

annemlerdeki kedimizle 8 yıl boyunca beraber yaşadık ben evden ayrılana kadar.......
çok severim , hatta sahiplenmek istiyorum bir tane.... ama bu görsel biraz mecazi gibi....
şöyle oluyor kedini çok öpmek istiyorsun tatlı tatlı da yanaşıyor sana alıyorsun kucağına tam öpeceksin bk kokusu....
ahhh be oğlum
ah beee çakırım
yeni mi sçtn diyip ışık hızıyla bırakıyorum hayvancağızı.....

Pisi varken bu konuya yazmak istemiyorum.d

Benim için emare’dir. Kedinin ısırdığı yiyecekleri yemekten imtina etmiyor.

Geri