-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ömrünün sonuna yaklaşıyor. Normal bu hastalıklar. İnsan yaşına göre 85-90 larında gibi düşün.Kılıçdaroğlu'ndan sonra çok iyi bakılmadı mı acaba? Yirmi yaşına girecekmiş, sağlıklı yaşlar dilerim.
Lefty ve baglamlarindan kopardigi haberler. Bazen yazilarinin sonunda "evet simdi 70 yasindaki kemal dedeye baglaniyoruz" Anonsu duyuyor gibi oluyorum.Kılıçdaroğlu'ndan sonra çok iyi bakılmadı mı acaba? Yirmi yaşına girecekmiş, sağlıklı yaşlar dilerim.
Benim ölen kedim de yirmili yaşlarda öldüğü için yaşlı kedi bakımını iyi bilirim ve büyük özen ister. Dilerim güzel bakılıyordur çünkü Kılıçdaroğlu bu konuda çok dikkatliydi.Ömrünün sonuna yaklaşıyor. Normal bu hastalıklar. İnsan yaşına göre 85-90 larında gibi düşün.
Hemen araya bir örtülü KK övgüsü yerleştirdin ha Lefty :d
Kılıçdaroğlu'nu severim ve Şero ile bütünleşmişti.Lefty ve baglamlarindan kopardigi haberler. Bazen yazilarinin sonunda "evet simdi 70 yasindaki kemal dedeye baglaniyoruz" Anonsu duyuyor gibi oluyorum.
Asfkj
Sevdigini bilmeyen yok tabi. Ama şero belki de kendi namı ile hatirlanmak istiyordur .dKılıçdaroğlu'nu severim ve Şero ile bütünleşmişti.![]()
Kediler hassas hayvanlardır ve eminim ki özlüyordur.Sevdigini bilmeyen yok tabi. Ama şero belki de kendi namı ile hatirlanmak istiyordur .d
Peki peki .dKediler hassas hayvanlardır ve eminim ki özlüyordur.![]()