Kedi Sahiplenme Hk.

Konu sahibi son olarak 999 gün önce görüldü
merhaba
bir kedim bile yok sevgilimi özledim gibi..
bizim pomerian cinsi köpeğimiz var, kardeşler arası kapı kapı geziyor zilli. fakat önümüzdeki aylarda hep bizde kalacak gibi görünüyor.

ben ise bir kedi sahiplenmek istiyorum, ama sahiplendirilen kediler hep büyük ebatlı acaba bizim minnoşu incitir mi? uyum sağlamaları adına yavru iken mi sahiplenmek gerekir?

bir de kedi bakma raconu kolay mıdır? ılık hislerle sahiplenip elime yüzüme bulaştırır mıyım?

teşekkür ediyoruz.

alıştırmana bağlı benim evde yok ama mahallede baktigim 4 kopek, 7 kedi var. mamalarini suyunu vs koyunca yan yana gecip yiyorlar. ilk başlarda cok agrasiftiler ama egittim kardes gibiler.

Köpeğin kıskanabilir @Sux ve kediyi kabullenemeyebilir ancak belli de olmaz çünkü bazı kedi-köpek çok iyi anlaşırken bazısı asla kabul etmiyor. Benim de çevremde kedi ve köpeğe aynı anda bakan çok insan var fakat senin de dediğin gibi genelde bebeklikten itibaren bir arada büyütülmüş oluyorlar.

• Beğen
Tepkiler: Sux
Nerde oturuyon? Sefaköyde bugün işe giderken bembeyaz bi kedi dolandı ayağıma. Görmen lazım aşırı sırnaşık. Aldım kucağıma işe gidene kadar onunla gittim, inmedi kucağımdan. Keşke o kediyi bulup sahiplenebilsen :( sokaktan çok da büyük olmayan yalnız bir minnoş sahiplen. :emoji_pray:

• Beğen
Köpeğin mizacı nasıl yavru sahiplenirsen hırpalar mi mesela?

Eğer yetişkin kedi sahiplenirsen birbirlerine hemen alışamayabilirler biraz şans artık ikisi de kedi olsa kavga ede ede orta yolu buluyorlar ama zilli için bişey diyemiyorum

Sefakoyde bi mahalle var her yer kedi. Isten gelirken ordan geciom hep tam mirmir kediler

merhaba
bir kedim bile yok sevgilimi özledim gibi..
bizim pomerian cinsi köpeğimiz var, kardeşler arası kapı kapı geziyor zilli. fakat önümüzdeki aylarda hep bizde kalacak gibi görünüyor.

ben ise bir kedi sahiplenmek istiyorum, ama sahiplendirilen kediler hep büyük ebatlı acaba bizim minnoşu incitir mi? uyum sağlamaları adına yavru iken mi sahiplenmek gerekir?

bir de kedi bakma raconu kolay mıdır? ılık hislerle sahiplenip elime yüzüme bulaştırır mıyım?

teşekkür ediyoruz.
Pomeranian: huy olarak dost canlısı bir köpek, çok sorun yaşayacağını sanmıyorum fakat profesyonel birkaç sayfa vs. yardım alsan daha sağlıklı olacaktır.

Yine de bir ufak fikir vermek isterim; sahipleneceğin arkadaş bebe olsun, yavruyken hem sana hem de diğer arkadaşına alışması çok daha kolay olacaktır. bakım ve alıştırma sürecinde, bazı safhalarda ikisini yalnız bırakmaman da gerekebilir bunu da lütfen aklının bir köşesine iliştir. eğer ev vb ortamında bu duruma uygun değil ise biraz daha düşünmelisin. tabii ayrıca psikolojik olarak bu savaşa ve sorumluluğa ne kadar hazır olduğunda önemli.

Moderatör tarafında düzenlendi:
  • Beğen
valla yavruyken al diyenler olmus ama, huyu suyu bilinen bir kedi alinmasi bence daha mantikli, benim kedi tuvaletten cikana saldiriyordu, misafir sevmiyordu onlara da saldiriyordu, evde ciplak ayakla gezilmesine kiziyordu, insanlarin ellerine saldiriyordu. Boyle bir manyakta olabilir buyuyunce .)

konudan bağımsız kedilerin sokakta daha mutlu olduğunu düşünen bi tek ben miyim..... eve girince aşırı sinirli oluyo kediler, bi evde kedi varsa çok korkuyorum.....

bizim oraya siyam kedisi gelmiş
evden mi kaçtı bıraktılar mı neyse
hemen aldılar
eve aldılar nereye alacaklar

Geri