Kedi Mobilyası
Son zamanlarda eklediğim en ilginç makale olacağımdan hiç şüphem yok.
Atomic Attic bizim ay eskidi çöpe atalım ay burası birşey oldu şunu balkona sallayalım dediğimiz ürünleri elden geçirerek ve güçlendirerek hayvan mobilyaları haline getirmiş.
Aslında yeniden üretmiş desek daha doğru olacaktır. Eskimiş bir bavul, kullanılmayan 37 ekran televizyon dikkat çekici renk ve ek ilavelerle tam bir tasarım haline gelmiş.
ve işte karşınızda bir birinden farklı ve geri dönüşüm harikası evcil Hayvan Mobilyaları

işte aynı bizim balkondaki sürgüne gönderilmiş mavisi atmış bavul

Aslında yapılacak iş basit 4 tane ayak bulacaksınız. bavulun içine bir kontraplak keseceksiniz

Yukardan ayaklara doğru 3 vida attınız mı ayaklar cuk oturur

Elinize arapsabunu ile bir bez alacaksınız sileceksiniz tozlu mozlu lekeli neresi varsa.

pas tutmuş yerleri var ise bir pas sökücü sıkacaksınız akınca onuda sileceksiniz.

malum kediler biraz manyak hayvanlardır nereyi emer nereyi keser belli olmaz o nedenle pas kötü

pas bitti temizlik bitti ozaman bavulun açılan kapağınıda menteşesinden sökersiniz artık

şimdi ortaya bir tane yastık lazım ölçüyü alıp 2 kumaşı yan yana getirip elle dikerseniz sanıyorum

kediyi yolup tüyünü içine koymayacağınıza göre bir yerlerden parça yün mün birşeyler bulursunuz artık

dolgu konusunda ucuza kaçmayın. zira hayvan üstünde yatmazsa bütün emeğiniz tekrar balkona döner

o değilde bu bavulu hangi manyak çöpe atmışta bu adam yeniden şekil vermiş?
2012 model arabada böyle deri yok neyse konuya devam

böyle bir bavul bulup yapacağınızı sanmıyorum.

zaten ben birtek Kemal Sunal filmde görmüştüm böyle bir bavulu

ben olsam alt tarafını halat ile çevirirdim hem kedi tırnağını buraya geçirir bizi rahat bırakırdı

sanırım bir sandalye altlığı dolgu kısmı çıkarılmış amortisörü sökülmüş ve bu hale getirilmiş

oldukça kolay. eski sandalyenizin oturma kısmındaki süngeri söküp yerine yastık atın tamamdır

bu daha da kolay adam elini sürmeden bavula mangal ayaklıklarını takmış. leopar yastığınıda içine sallamış olduda bitti maşallah

çok önemli bak aşırı önemli eğer böyle bir etiket yapamıyorsanız ve piyasadan 160 TL’ye aldım falan diyemiyorsanız bu ürünü eşinizin evine kabul etme olanağı sıfırdır.
Evet yanlış duymadınız ne yaparsanız yapın bu ürün eskidir. Bö’dür, ıy’dır. Ondan dolayı falanca conceptten falan aldım derseniz tamamdır. yoksa bakınız balkon dönüşü.

buda oldukça basit 4 ayak alın altına takın

bir yerlerden liseli eteği bulun. 2 ye bölün yastığı dikin. hoş bavulun resimdeki kadar büyük olması durumunda 3-4 liseli eteği bulmanız gerekebilir (hahaa)

alın size 3D LED Tv hem derinlemesine hem enlemesine

bakın etiketi koymazsanız eve girmez bunlar haberiniz olsun.

anten olayını çok güzel düşünmüş ve ucuna kediyi oynamaya itecek kumaş takmışlar

geldik yazımızın sonuna
umarım paylaştığım resimler hoşunuza gitmiştir. diğer yazımızda görüşmek üzere.
*1= Golf bizim sokakta bulduğumuz ve bulduğumuzda daha 1 haftalık bile olmayan,
güneşten baygın halde susuz ve ezilmek üzere olan kedimizin adıdır.
Kendisi şuan 2 aylık ve buzdolabı kapısına bile saldıracak kadar korkusuz bir hal almıştır.
Gündüzleri uyuduğu için geceleri bize zindan eden yastığımın sağında yatmaya bayılan ve arka ayağını yalayarak gözümün içine bakan en çok sevdiğim 2.kedimdir.
@ßaşak Kanka senin kedinin evide böyle olsun l işte