Mesai uzatıp 3 Nisan Cumayı da yazdım.
Koç Burcu
Hareketli bir gün seni bekliyor. Hareket bereket getirir mi? Orası muamma. Birkaç kez otobüse kart bassan bir dünya para. Kendi vasıtan bile olsa trafik kafayı yedirtir. Beni hareketli geçecek dedi diye aksiyon alma lütfen. Otur evinde. Boş ver.
Boğa Burcu
Senin gündem için gökyüzüne bakar bakmaz direkt sigara yakma ihtiyacı duydum. Off... Bedbaht bir gün olacak gibi.
Pff... Yani şimdi benim enerjimi de düşürdün. Daha on burç var peşinden yorumlayacağım. Ne gudubet bir burçsun! Ayıp.
İkizler Burcu
Uzun süredir ihtiyaç duyduğun bir şeyi satın almak için piyasa araştırması yapacağın bir gün vibe'ı alıyorum. Ha, alacak mısın? Sanmam. Şimdiye kadar sallamışsın. Bugün de salla.
Yengeç Burcu
Etkisiz eleman gibi hissedeceğiniz bir gün. Hissettiğiniz gibi tavır almanızdan yanayım. Hayati bir durum yoksa olaylara müdahil olmayın. Seyirci kalıverin.
Aslan Burcu
Ortamların aranan elemanısın yine bugün. Yüzümüzü kara çıkarma.
Başak Burcu
Kafa dinleyebileceğin, kendine harcayacak bolca vakit bulabileceğin bir gün.
Şaka yapıyorum. Amelelik devam senin.
Terazi Burcu
Uzaklaşmak, izole olmak, ortamdan ve şartlardan bir süreliğine kaçmak isteyeceğiniz bir gün gibi. Kafa olarak uzaklaşmak da olabilir, konum olarak bir uzaklaşmak da olabilir.
Olursa iyi olur. Beni yalancı çıkarmazsanız sevinirim.
Akrep Burcu
Senin gündemi görünce şirket CEO'su, yatırımcı, kodaman bir vibe aldım. Alış satış işleri, ortak yatırımlar, bilumum sermaye işleri...
Fakirsen üstteki üyeye çikolatanın son parçasını verip vermeyeceğine kafa yorar, şarkı türkü falan hediye edersin forum'da.
Yay Burcu
Sende bir erteleme isteği, sona bırakma tutumu görüyorum. Yapma. Alkol alacaksan saat 22:00 öncesi hâllet. Satmıyorum dedi, ne yapacaksın?
Oğlak Burcu
Siz başak burcu değilsiniz. Detaylarda boğulmayın. Kafayı sıyırırsınız. Ha, sıyıracaksanız da tam sıyırın. Dibinde kalmasın.
Kova Burcu
Gayet coşkulu, pürneşe bir gün görünümü var sizin için. Playlist seçimini ona göre yapın.
Ben gökyüzünün yalancısıyım. Bir tarafımızdan uydurmuyoruz.
Balık Burcu
Öğlen saatlerinde uyanacak, birkaç saat kolpadan bir şeylerle ilgilenecek, öyle öyle hemen günü akşam edecek bir görünüm mevcut.
Sigara paketi bitince çok nitelikli bir okuma yaptığım da söylenemez. Sabahın 6 buçuğunda kalktım, vakit geçmedi, gün bitmek bilmedi bir durum ortaya çıkarsa bana tatava yapmayın.