Kedi ile Hastro Gündem

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Günlük burç yorumlarını yazacağım alan.

Teklif hakları nedeniyle "has astro gündem" adını verdim. Akabinde hastro olarak kısalttım.

• Beğen
Tepkiler: RK
Yarının şeysi bu. Sabah erken kalkamayacağım için geceden yazıyorum.

Koç Burcu

Odak noktası ilişkiler alanında. Ama böyle aşk meşk değil. Hâlihazırda sürdürüyor olduğunuz ortaklıklarınız noktasında sınanabilirsiniz. Rutininizdeki birinden sıradışı bir iş teklifi gelebilir. Ne bileyim, sabah ekmek ya da simit almaya gidince fırıncı size tezgahtâr arıyorum çalışır mısınız diye sorabilir. Çalışmak isteyen tanıdığınız var mı diye sormaya devam edecektir. Konu uzar yani.

Boğa Burcu

Herhangi bir sebepten rutininizden çıkmıştınız. Şimdi rutininize geri dönüyorsunuz. Eski uyumunuzu yakalama noktasında kendinizi hiç kasmayın. Plana sadık kalmak durumunda değilsiniz. Sizi yaratıcı olmaya teşvik edebilir etkiler gördüm.

İkizler Burcu

Kıymetli ikizler burcu, sizin gündeminiz için gökyüzüne bakarken bizim iki bina yandaki ateşli sarışın evin perdelerini açınca odağım oraya kaydı. Özür diliyorum. İlerde telafi ederiz.

Yengeç Burcu

Kıymetli yengeç burcu, gördüğüm kadarıyla evde kalıyorsunuz. Evde kalıyorsunuz derken, yanlış anlaşılmasın. Eviniz ve aileniz odakta. Ha, ev dedim diye kendinizi çok kısıtlamanıza gerek yok. Bahçeye çıkabilir, çimleri sulayabilir, çiçeklerle ilgilenebilir, ağaçları budayabilirsiniz. Fakat sinemaya gideyim, sahile ineyim, komşuya oturmaya gideyim gibi eylemlere yönelmezseniz sevinirim.

Evinizde kalın. Beni yalancı çıkarmayın.

Aslan Burcu

Kafanın hunharca şeyapılacağı bir gün gördüm. Eş zamanlı olarak birden fazla kişiyle iletişim hâlinde olmak durumunda kalabilirsin. Biri arayacak bir diğeri whatsapp'tan yardıracak, bir de üstüne kapı çalacak falan. İşin zor.

Başak Burcu

Odak noktan maddi konularda. Bütçe dengesi yakalamaya çalışıyor ama beceremiyorsun gibi. Başak burcu olarak sen beceremiyorsan biz hepten bittik.

Terazi Burcu

Hocam nefesimizi kesiyorsunuz. Parlıyorsunuz. İnşallah maaşallah.

Şu anda övülmeyi ve pohpohlanmayı hak ettiğiniz bir dönemdesiniz. Ama fazla da bir taraflarınız kalkmasın. Yerin dibine sokacağım günler de gelecek.

Akrep Burcu

Sizi biraz iç buhranlardan muzdarip bir hâlde görüyorum. Duygusal çalkantılarınız rasyonel kararlar almaktan sizi alıkoyabilir. Benden söylemesi. Gökyüzü ne diyorsa ben onu dile getiriyorum. Bir tarafımızdan uydurmuyoruz.

Yay Burcu

Yorumlarıma en fazla ilgi gösteren başat burçlardan birisin sevgili yay. O yüzden seni ayrı bir seviyorum. Lakin sadece okumakla kalıyorsun. Ne yazarsam yazayım yine burnunun dikine dikine gideceksin. O zaman ne diye bana yorum yazdırıyorsun!

Oğlak Burcu

Kariyer ve sosyal statü noktasında güçlü etkiler mevcut. Bunlar kolaylaştırıcı etkiler. Daha pratik çalışma ve ast üst ilişkileri bakımından daha başarılı olacağınız bir süreci gösteriyor. Hepsi o. İsçiyken işveren durumuna falan yükselmeyeceksiniz. Gaz verdim diye bir taraflarınız ayrı oynamasın!

Kova Burcu

Vizyonunuzun daha geniş olduğu bir süreç. Orta Doğu'daki gelişmeleri başkalarına nazaran daha iyi analiz edebilirsiniz şu sıralar mesela. O şekil.

Balık Burcu

Odak noktanız para pul işleri. Gelir gider tablosu, öyle şeyler. Market fişlerini falan iyi kontrol edin.

Mesai uzatıp 3 Nisan Cumayı da yazdım.

Koç Burcu

Hareketli bir gün seni bekliyor. Hareket bereket getirir mi? Orası muamma. Birkaç kez otobüse kart bassan bir dünya para. Kendi vasıtan bile olsa trafik kafayı yedirtir. Beni hareketli geçecek dedi diye aksiyon alma lütfen. Otur evinde. Boş ver.

Boğa Burcu

Senin gündem için gökyüzüne bakar bakmaz direkt sigara yakma ihtiyacı duydum. Off... Bedbaht bir gün olacak gibi.

Pff... Yani şimdi benim enerjimi de düşürdün. Daha on burç var peşinden yorumlayacağım. Ne gudubet bir burçsun! Ayıp.

İkizler Burcu

Uzun süredir ihtiyaç duyduğun bir şeyi satın almak için piyasa araştırması yapacağın bir gün vibe'ı alıyorum. Ha, alacak mısın? Sanmam. Şimdiye kadar sallamışsın. Bugün de salla.

Yengeç Burcu

Etkisiz eleman gibi hissedeceğiniz bir gün. Hissettiğiniz gibi tavır almanızdan yanayım. Hayati bir durum yoksa olaylara müdahil olmayın. Seyirci kalıverin.

Aslan Burcu

Ortamların aranan elemanısın yine bugün. Yüzümüzü kara çıkarma.

Başak Burcu

Kafa dinleyebileceğin, kendine harcayacak bolca vakit bulabileceğin bir gün.

Şaka yapıyorum. Amelelik devam senin.

Terazi Burcu

Uzaklaşmak, izole olmak, ortamdan ve şartlardan bir süreliğine kaçmak isteyeceğiniz bir gün gibi. Kafa olarak uzaklaşmak da olabilir, konum olarak bir uzaklaşmak da olabilir.

Olursa iyi olur. Beni yalancı çıkarmazsanız sevinirim.

Akrep Burcu

Senin gündemi görünce şirket CEO'su, yatırımcı, kodaman bir vibe aldım. Alış satış işleri, ortak yatırımlar, bilumum sermaye işleri...

Fakirsen üstteki üyeye çikolatanın son parçasını verip vermeyeceğine kafa yorar, şarkı türkü falan hediye edersin forum'da.

Yay Burcu

Sende bir erteleme isteği, sona bırakma tutumu görüyorum. Yapma. Alkol alacaksan saat 22:00 öncesi hâllet. Satmıyorum dedi, ne yapacaksın?

Oğlak Burcu

Siz başak burcu değilsiniz. Detaylarda boğulmayın. Kafayı sıyırırsınız. Ha, sıyıracaksanız da tam sıyırın. Dibinde kalmasın.

Kova Burcu

Gayet coşkulu, pürneşe bir gün görünümü var sizin için. Playlist seçimini ona göre yapın.

Ben gökyüzünün yalancısıyım. Bir tarafımızdan uydurmuyoruz.

Balık Burcu

Öğlen saatlerinde uyanacak, birkaç saat kolpadan bir şeylerle ilgilenecek, öyle öyle hemen günü akşam edecek bir görünüm mevcut.

Sigara paketi bitince çok nitelikli bir okuma yaptığım da söylenemez. Sabahın 6 buçuğunda kalktım, vakit geçmedi, gün bitmek bilmedi bir durum ortaya çıkarsa bana tatava yapmayın.

Geri