Kedi Fotoğrafları

J
  • Kullanıcı Jigsaw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Hayvanlar Alemi (Arşiv)
10462678_799503440060480_9214620188884148832_n.jpg

Pitre kedi fobisi olan bir insan olarak kedilerle alakalı paylaştığın resimler sonucunda fobimi yeniyorum :o

Normalde kedileri pek sevmem,köpek hayranıyım ve bir köpeğe sahibim fakat şu minik yavruyu sokakta buldum ve bakmaktan başka bir ihtimal yoktu benim için. Kendisi henüz 20 günlük dahi olmadığından hep uyuyor,uyanıkken yakalamak zor oluyor.

nPv8NB.jpg

Biz de dahil olalım dedik konuya :p
Diğer kedi kardeşlere selam :p

Normalde kedileri pek sevmem,köpek hayranıyım ve bir köpeğe sahibim fakat şu minik yavruyu sokakta buldum ve bakmaktan başka bir ihtimal yoktu benim için. Kendisi henüz 20 günlük dahi olmadığından hep uyuyor,uyanıkken yakalamak zor oluyor.

nPv8NB.jpg

Biz de dahil olalım dedik konuya :p
Diğer kedi kardeşlere selam :p

Ne güzeel :cici: herkes sizin gibi vicdanlı olabilse keşke :p şükret bence hep uyumasına gece gündüz burnunu ve kulağını ısırmayı hobi haline getirmiş yavru kedilerde oluyor uyutmayan cinsten :D Çok tatlıymış bu arada yaa :o

Pitre kedi fobisi olan bir insan olarak kedilerle alakalı paylaştığın resimler sonucunda fobimi yeniyorum :o

Benimde bir arkadaşımın ciddi fobisi vardı taa ki sokakta annesi ölmüş bir yavru kedi bulana kadar.O yavru kediyle annesi gibi ilgilendi bakımı sağlığı vs. şimdi çok iyi bir kedici olduğu gibi simsiyah kocaman Zeytin adında bir kediside var,korkularınızın üstüne gidin :cici:

Pitre emeğine yüreğine sağlık hepside çok şeker ve güzeller paylaşım için teşekkür eder gözlerine sağlık derim :cici:

Geri