kedi çakması

Konu sahibi son olarak 294 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
forumun en kral kızına başlık açmamışsınız lan ayıp. ben daha yeni üyeyim sanki kırk yıldır tanıyomuşum gibi sevdim ve konusunu açıyorum. :D pm'den telefon numaramı isteyen çok kız oldu ama üzgünüm kıslar benim gönlüm kedi çakması'nda<3

Buraya ilk üye olduğumda ismi lazım değil bir üye çok dikkatimi çekmişti. Sempatik, zeki ve böyle hoş gelmişti. Ama sonra çok gereksiz bir insan olduğunu anladım. Sanal platformlarda bir insanın neden bu kadar gereksiz kasıntı olduğunu çözüme kavuşturamamıştım. Buraya kadar her şey tamam.

Aynı saygısızlığı ondan da görür muyum diye tedirgindim ki baaaaayillllldim.

Her şeyiyle yazdığı her cümleyi beğendiğimi fark ettim. Kendisi ile çok aynı düşündüğümüz çok konu olduğunu fark ettim. Adını gördüğüm her konuya bodoslama dalacağım çok nadir üyelerden biri. İstanbul trafiğini aşıp, çok hoş sohbetlerden size selamlar çakmak dileğiyle. Şu forumun senin gibisine ihtiyacı vardı.

Notundibi: Hoşlanınca(dilime) kaleme vurur. :p kocaman sevgiler. Şurada kal.

Yek S(2016). :p :D

o beni iyi tanır, ben de onu. 5-6 seneyi buldu galiba. çok şey paylaştık. ara sıra tartışır birbirimizi kırarız ama 1 saat sonra hepsi unutulmuş olur. gerçek dostluk da böyle bir şeydir zaten.

En kral kızı olarak bahsedilmesi beni biraz kızdırdı açıkçası :d Lakin kendini yakından tanımasam da uzak açının vermiş olduğu hisler ; eğlenceli, zeki, dediğim dedik, gayet olgun bir hatun. Böyle eğlenmesini bilen, mizah anlayışı kuvvetli kedilere forum olarak ihtiyacımız var 2-3 hatunuz yetişemiyoruz artık :p Yakın zamanda yakınen tanışmak ve karşılıklı çiğköfte yemek ümidiyle.

tanıştığımda 8. sınıfa gidiyordum, sokrates belirtmemiş ama onun ellerinde büyüdük sayılır.

Forumda tanımadan önce reelde tanıdığım tek üye :D
Çok hoş sohbeti var, güler yüzlü. pek sevdim ben onu.

Karşılıksız koşulsuz sevebileceğiniz, yine sizi öyle seven ve bunu iliklerinize kadar hissettirebilen, dostluğundan, içtenliğinden, samimiyetinden nokta kadar şüphe etmeyeceğiniz, sohbet etmekten hiç ama hiç sıkılmayacağınız, derdiniz olduğunda tam manasıyla dertleşebileceğiniz, yeri geldiğinde istemsizce gülümseyebileceğiniz birini görmek isterseniz, çok uzaklarda aramayınız. Onun capon gözleri dünyada görüp görebileceğiniz en iyi insanlardan biri olduğunu açıklar nitelikte.

İnsanın kendisini anlayabilen, nerde görürse görsün kendisini tanıyabileceğini bildiği birilerinin olması kuşkusuz Allah'ın insana verdiği en büyük lütuflardan birisidir. İyi ki tanımışım, iyi ki varsın ve çevrene güzellikler saçıyorsun. Sevgilerle

Okumayı sevdigimdi.
Yazsada okusam.

Bir mesajını okudum ve sonra dedim ki ; riyadan uzak,özeleştiri yapıyorsa iyi biridir.
Gel bence sen,açma arayı.

Eskiden ne üyeler varmıştı ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri