kedi besleyenler tavsiyelere ihtiyacım var

Konu sahibi son olarak 2315 gün önce görüldü
önce kendi kişisel özelliklerimi sayayım... siyah kedi seviyorum...sırnaşık seviyorum...temizlikten pek haz etmem...
aradığım kedideki özellikler... siyah severim demiştim...cana yakın olmalı..oyun sever bıcır bıcır hareketli...
siyah olmasa da olur artık yapcak bişey yok [emoji24]

Ben de siyah kedi cok seviyorum ♡
Enseyi oksaa sirnasirr hemenn
Kuyruğuna dokunma kiziyolarr

Temizlikten haz etmiyorsan bence hiç alma. Bahçen varsa güzel oluyor ama evde inan kedi bakmak çok zor. Abimin eşi bakıyor ama evini de affedersin bok götürüyor :d her gün temizlese bile kusuyor kedi falan. Ne bileyim evde bakılmıyor kedi ya :T:

niye ya temiz ev de vardır mesela Persia n la biritiş çok titiz oluomuş öyle dedi bi hastamız ama bin lira verebilecek misin die de ekledi

Cene altini sevdigin an iptal olurlar sirnasik istiyorsan van kedisinden sasma ama fazlaaa sirnasik

seninki sevimli ama pahalı gibi [emoji22]

Fiyatini bilemiyorum ama evet safkan vanlar biraz pahali su sahiplendirme sitelerine bi baksana ordada inanilmaz cins hayvanlar var van kedisi bile vardi cnk aliyolar bakamiyoruz deyip sklp barinaga birakiyolar hayvanlari:nee: oralari bi incele derim cnm:p

Fiyatini bilemiyorum ama evet safkan vanlar biraz pahali su sahiplendirme sitelerine bi baksana ordada inanilmaz cins hayvanlar var van kedisi bile vardi cnk aliyolar bakamiyoruz deyip sklp barinaga birakiyolar hayvanlari:nee: oralari bi incele derim cnm[emoji14]
onlar bakamısa ben hiç bakamam heralde :s bi inceleyim siz güvenilir linkleri ekleyiverseniz?

Benim bi arkadasim var bunla ilgilenen aradim.ulasamadim o bana donus yapar bende linko yapistiririm cnm:p

Evet damat adaylarını görücüye çıkarıyorum
73df5a0a59a7927a05fdf408967ed739.jpg

deec14801d824cbca3afb0f57b064100.jpg

eve zarar verirler mi acep dolapları tırmalar mı bu tipler :S

Alttaki guzelmis..
Baya tirmaliyor kediler, mobilyalari koltuklari unutun : ))

Geri