Kedi Besleyen Erkek

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 889 gün önce görüldü
islam peygamberi muhammed'dir. kedisinin adı müezza'dır.
islam inancına gore kedi nankör değildir çünkü tek minneti allah'adır. rızkını allah'ın verdiğini tek sahibinin de allah olduğunu bilir.
köpek gibi efendisini insan bilmez, ona kulluk etmez.

Bu bakımdan evde beslemek sünnettir diye okumuştum.

Anlatımda öyle bi ifade var ki sanki kedi Allah Teala ve peygamberimizce sevilir köpek sevilmez gibi.Müslüman inancına göre tüm hayvanlar günahsızdır ve Allahı zikreder.

Tanım: kedi besleyen erkek, diğer tüm hayvan besleyenler gibi, hayvanseverdir.

ben değil de o beni besliyor son zamanlarda...sıfatını yerim onun :T:

Kedi besleyen kadınla aynıdır.

Konuyu okuduktan sonra vay be dediğim durumdur..

başlıkla ilk post uyum içinde değil zira erkeği imgeleyen bir şey göremedim açıklamada .s.s

Kedinin sevimliligi kendilerine yansir :p

Vakti zamanında üniversitedeyken, ilgilendiğim bir kız vardı. Kızla ünversitenin kantininde karşılaşmıştım ve kucağında bir kedi vardı. Kızı etkilemek ve şirin görünmek adına ne kadar sevimli ve hoş bir kedisi olduğundan söz ettim. Halbuki benim için birşey ifade etmiyordu, son derece nötrdüm. Ardından kedinin başımı yalandan okşamıştım ve kedi sahtekar olduğumu anlamış olmalı ki bana hırlar gibi yapmıştı. O günden beridir kedileri sevmemekteyim. Ama gelin görün ki son 4 aydır kedi besliyorum. Bunun temel sebebi de şantiyenin atık sahasında hayvanı ölmek üzereyken bulmuş olmam ve o şekilde bırakamamış olmamdı. Epey de iyi bakıyorum. Şimdi gayet iyi anlaşıyoruz. Neredeyse doğduğundan beri beni gördüğü için beni anası sanıyor :T:

Kimse de demiyo ki başlıkla içerik ne alaka hede hödösünü yapacaktım ama @hepinizcahilsiniz kişisi yapmış. E bu dövlet bize niye bahmir?

Bende onu yazıcaktım ilk mesajı okudum okudum bir şey anlamadım acaba dedim dini konulara mı girdim yanlışlıkla..

Kedi besleyen erkek içinse yorumum imrendiğim insanlardır çünkü ben kediden korkarım el bile süremem..

Biri ben diğer üçü; hayvanadam ,Henry,No Pasaran :p

Başlıkla içerik arasında da çok alakasızlık yok.Hz. Muhammed (s.a.v.) ve kedisi Müezza'dan bahsetmiş.Bir de kedilerin nankörlük uydurmalarına bir açıklık getirilmiş gayette hoş olmuş

Edit

Bazı yorumlardan da kimi insanların bakış açılarını ırgalayan konuları işine geldiği gibi anladığı cidden belli oluyor ahsdakjh

Bütün kedilerimi bıraktım şehrimde, hoş hiçbiri veda bile etmedi nankörlüklerinden mi tabiki değil zaten öyle de değiller uydurma işte. Burada da edindim siyah bir kedi etrafımda dolandıkça sebepleniyor bakalım etimden sütümden.

beslenir ki bu :cici:

5op11z.jpg

Geri