Kazanırım demistim :)

🕒 Konu sahibi 22 saat önce aktifti
She wolf

Castiel inatcidir, laf almak kolay degil hersey gonlunce olsun hep mutlu ol ( : yönetimden ayrılmana cok üzüldüm insallah geri dönersin :)

Atahoca

Çok fazla ikili sohbetimiz olmadı kendisiyle. Ama dışarıdan baktığımda çok efendi birisi. Ayrıca sempatik biri.

. Heavenly

Dergah değişik adamdır,pek belli etmez duygularını içinde yaşar hep.Ara sıra bana tripler falan atar sinir hastası eder beni ama içinde bir gram kötülük olduğunu hiç düşünmedim bu güne kadar,hani deseler sanal platformda kaç tane tertemiz içi dışı bir insan tanıdın belki de ilk 3 sırada sayacağım insandır kendisi,çok dertleşiriz,fikirlerimi önemser sorar sağolsun.Son zamanlarda çok sitemkar bu konuda haklı olduğu yanlar var ama kardeşim umarım her şey gönlünce olur hayatında ter temiz bir adamsın hep öyle kal.He unutmadan o balık ekmek olayını yapacağız kardeşim en kısa zamanda.

. Parsa

Güzel bir insan :)

. Yekta

Dergahı severim fazla iyi ve fazla hassas birisi.
İInsanlar fazla değer veren ve bu nedenle fazla kırılan birisi.
Kısaca iyi niyetli zararı kendine olan birisi

. Maria puder

Severim casti yi kimseye zararıni görmedim biraz yalnız biri ve duygusal sağlık sorununu çok kafasına takıyor diye düşünüyorum. Çiguli Binnazi dinlesin o :p

. Gazel

Gördüğüm kadariyla eglenceli kendi halinde kore dizilerini swviyor

. Myself

Ben onunla bir seneyi geçkin süredir aynı platformda yer almaktayım.. Çok kısa kısa bi kaç kere muhabbet etme fırsatım olmuştu , hem muhabbet ettiğim süreç zarfında hemde onca zamandır vakit geçirdiğim bu platformda hiç bir olumsuz hal vede hareketine denk gelmedim duymadım , bir insan yansıtığı kişiliği ne ise uzun vakit de hep aynı kalıyorsa yansıtığı kişiliği onun özüdür onunda özünde iyi niyetten başka bişey yattığı kanısında değilim , makara sever birisi dergah saygıda kusur etmeyen insandan zarar gelmez , oda karşısındaki insanlara saygıda kusur etmiyecek bir benlik..

Amy

Eskiden çok konuşurduk.Her konuda çok hassas biri. Çabuk kırılıyor ama çabukta affediyor.
O meşur şarkıları var birde
Yönetimi neden bıraktı anlıyamadım siyah sana çok yakışıyordu

. Restful

Neşeli yardımsever eğlenceli iyi niyetli ve samimi
Arada bir gelir profilime şarkı yazar beni gülümsetir gider
Hep mutlu olsun hep iyi şeylerle karşılaştırsın ^_^

. Classiic

hakkında ne yazabilirim ki. Sağolsun yardımseverdir, çok samimidir, espriden anlayan espri yapan, kendisi de yönetimden neden çıktı bilmiyorum ama aslında olması gereken biriydi. Çok muhabbet edemedik o zamanlar yoğundu ama severim kendisini birazda duygusaldır hemen üzülür (:

. Farah

Hep positif ve gulec yanini gorerim, huzunlu oldugu anlar ona hic yakismamisti.
hic sohbetimizin olmamasina ragmen hal hatir sormasi beni cok sevindirmisti
Profillere yazdigi sen sakrak parcalarla tanidik onu, ismini ayrica severim arkadasimizin

. Bal

CastieL dostumm
diğer adıyla müdür
Senle nasıl tanıştık justin bieber konuları açmamla tanıştık. Aslında bakarsan adama hiç sevmem ama seninle tanışmamıza vesile oldun ya Bu forumun en tatlı emektar yöneticilerindensin. Umarım hayatında hep mutlu olursun . Yüzünün gülmesi dileğiyle

. Romeo

ya kac yasında oldugunu bılmıyorum ama kücük gibi geliyor bana cok tripli mesela biriyle konusuyosun ona yazmıyorsun trıp atıyodu onceden sevdıgı kişiyi tutuyor gibi iyi niyetli birisi kimseyle bi kavgasını yada zararını görmedım fazlada tanımıyorum

. Lara

CastieL, IRC ve Forumlarda Gördüğüm Onlarca Yöneticilerin İçinde Saygısıyla Yardımlarıyla Kayıtsız Uyan Buradakii Saygı Duyduğum Arkadaslarımdan.

. Siyah beyaz

Çok tanımıyorum ama şakacı biri birde zühtü türküsünü çok seviyr sanırım (: tag konusundada bya bir başını ağrıtmıştım .p

. Elysion

Seviyorum seni canım nesen yetiyo zaten herkese cok kafana takma herseyi ben takarım herkesin yerine :kiki: yaz ayında tek grip olan insansın heralde :D sen gönüllerin adminisin :p arada beni sinir etsende napcaksın seviyo insan :kiki: hep yuzun gulsun canım hıc uzulme :)

Bu arada ben kazandım galiba lanet olsun kaybetmeyi sevmiyorum :kiki: ve sen burda kalıyosun canım :) bunlar sadece yazabildiklerim dusun artık cok zormus ya herkese mesaj atmak :D kıymetini bil hic ugrasmam valla böyle seylerle :dyg:

. Akay
.Castiel iyi biridir .Severim onu .Eskiden 4-5 kişi seste konuştuğumuz günler vardı unutulmaz bişidi Her ne kadar artık pek konuşamasakta seviyorum onu , vefalıdır , dostumdur .Foruma ilk geldiğim günden bu güne tarzı hiç değişmedi .EmRe Dergahı tekrar co admin görmek istiyoruz .Bu site için çok emeği geçti .Bu sitede biz yönetimden gitmişken , sheler seni satıp yönetimi bırakmışken sadece castiel vardı , sen derslerindeydin , belkide castiel olmasa site reklam sitesi gibi olacaktı bu günlere gelemicekti, onun emeği büyük tekrar ikna edip co admin yap bnden söylemesi Herşey gönlünce olsun Dergah , her zaman yanındayım eski dostum

CastieL

Kardes konuya cok yabanciyim, ben susayim en iyisi =)

Hoş bir çalışma olmuş dergahın hoşuna gidecek eminim:) Eline sağlık canım

Geri