Kazandığı Savaş Yok Başkanımın

Konu sahibi son olarak 68 gün önce görüldü
altınordu neden böyle oldu acaba

Baskan keske siyasete de bi el atsa

Kategoriyi gördüğüm an Ali Koç olduğunu anlamıştım.:)

Hakikaten de öyle oldu...

çocukluk arkadaşım fenerli. ali koç başkan olduğunda, sosyal medyasını ali koç paylaşımlarıyla doldurdu, aslında fanatik biri değildir ama sanırım o dönem birçok fener taraftarının kapıldığı rüzgara kapıldı. bu, futbolla hiç ilgisi olmayan beni çok şaşırtmıştı kcjfj nys. geçen senelerde konuştuk, ali koç’a ilişkin memnuniyetsizlik, benim gibi hiç futbol takip etmeyen biri için bile fazlaca açık olduğu için azıcık dalga geçer tarzda “eeeğhh, ali koç ali koç diye paylaştın durdun, ne oldu” filan dedim; o da bana “ben doğru erkeği seçebilseydim şimdiye kadar evlenmiş olurdum” dedi. hikaye bitti.

Gitsin Otomobil satsın. herkes bildiği işi yapsın.

whatsapp-image-2023-06-04-at-21-25-07.jpeg

Ali Koç, bu kez gerekeni fazlası ile yaptı ve taraftar da oldukça memnun.

Ali Koc bizim baskanimiz olsaydi bi sene sonra giderdi
isterse Messiyi Ronaldoyu getirsin gecmisteki kotu yonetimi unutturamaz

Ali Koç, bu kez gerekeni fazlası ile yaptı ve taraftar da oldukça memnun.
sosyal medyada fenerli fenomen hesaplardan ali koç editleri görüyorum, hem gülüyorum hem üzülüyorum. her şey transfer değil, bunu bir gün öğrenecekler, öğreneceksiniz.

sosyal medyada fenerli fenomen hesaplardan ali koç editleri görüyorum, hem gülüyorum hem üzülüyorum. her şey transfer değil, bunu bir gün öğrenecekler, öğreneceksiniz.
Transfer ve teknik direktör değişikliğinin etkisi nasıl olmaz? Oyuncuların birbiri ile uyumu gayet iyi ayrıca doğru şekilde oyun kurulduktan sonra sahada başarı kazanmamak için sebep kalmaz.

Elbette yönetim de önemli ancak bu saatten sonra önümüze bakıp şampiyonluğu hedeflemek gerekiyor.

Geri