Yabani
Elmas Üye
-
-
-
-
150 binden fazla Kürt nüfusu Kazakistan’da yaşamaktadır..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben kazak Kürtlerin bu video ile tanımıştım …<33
![]()
Kazakistan Kürtlerin halayı alkış topladı sonunda olan oldu 😳 #kısavideolar #kürtler #kazakhstan
Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.youtube.com
Evet öyle çok itici gelmeye başladı demi?Bu sıralar kürt konuları çoğaldı mı bana mı öyle geliyor...
Fahrettin?
Yo iticilik durum yok sadece çok denk gelmeye başladı diye dedim.Evet öyle çok itici gelmeye başladı demi?
Aşko ben geldiğimden beri hal vaziyet bu onları alıştırdım sende alışsan iyi olacak khjvjvnvncmxYo iticilik durum yok sadece çok denk gelmeye başladı diye dedim.
Ama merkez cidden öyle fjfjjfakdenizin incisi kürt yurdu mersin.
şaka degil ki zaten, denize açıldığımız bir kaç kıyı şehrimizden biri...Ama merkez cidden öyle fjfjjf
Özellikle toroslar
Böyle bir vidyo izlemiştim amaliyathanede hastayı masada bırakmış halay çekiyorlardı kjkgjfjf dur bulcam onuBeni kürt hekimlere emanet edin.