-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Inşallah;DTrabzonspor bu maçı zor alır.
Kayseri iyi oynuyor ve bu maçı bırakmaz.Inşallah;D
Nerden nereye yarabbimmmmmm 3.olabilir miyiz acaba heheheheKayseri iyi oynuyor ve bu maçı bırakmaz.
Benim sezon başından itibaren tahminim üçüncülük ve olmaması için sebep de görmüyorum.Nerden nereye yarabbimmmmmm 3.olabilir miyiz acaba hehehehe
oluruz Lefty'mmm seni kıramayız:pBenim sezon başından itibaren tahminim üçüncülük ve olmaması için sebep de görmüyorum.
Kayseri alır.Bejekeliler için stresli bir maç xd xd
Borsaya dahil olmamı istemiyorsan bu aralar benimle iyi geçinmelisin.Demek trabzon kazanıcak, evi arabayı trabzona basabilirsiniz, lefty kayseri dedi…
Aldığın kağıtları söyle mutlaka yanlışlıkla aynı endüstriyr bile yatırım yapmayalım hahahahBorsaya dahil olmamı istemiyorsan bu aralar benimle iyi geçinmelisin.![]()
Senin tavsiyelerine göre seçim yapacağım, yazdıklarını not aldım.Aldığın kağıtları söyle mutlaka yanlışlıkla aynı endüstriyr bile yatırım yapmayalım hahahah
Ben fener alacağım, dipten toplamayı severim .dddSenin tavsiyelerine göre seçim yapacağım, yazdıklarını not aldım.![]()
Sezon sonu olunca maça tam konsantre olamadılar galiba yoksa Kayseri alırdı.Demek trabzon kazanıcak, evi arabayı trabzona basabilirsiniz, lefty kayseri dedi…