Kayserispor - Fenerbahçe ( 2 - 6 )

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Sinan Kaloğlu: 'Fenerbahçe'ye karşı stratejilerimiz hazır'

Kayserispor Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, milli aradan sonra karşılaşacakları Fenerbahçe maçı öncesinde açıklamalar yaptı.

TRT Spor’a konuşan Kaloğlu, “4 maçlık performansımız beni çok memnun etti. Buraya gelmeden önce eksikliklerimizle ilgili bir çalışma yapmıştım zaten. Bu eksikliklerin üzerine giderek bunlara çözüm bulmaya çalıştık. Bizden önce uzun zamandır galip gelemeyen bir takım vardı. Bir şeyleri değiştirmemiz gerekiyordu. Takım savunmasındaki sıkıntılarımız bizi farklı arayışlara, farklı sistemlere itti. Tabii ki eksiklerimiz var ama daha iyi olacağız” dedi.

TAKIMA GÜVENİYORUM

Fenerbahçe karşılaşmasına hazırlıklı olduklarını belirten Kaloğlu, “Fenerbahçe maçıyla ilgili birkaç stratejimiz var. Amacımız iyi bir sonuç almak. Ben oyuncularıma güveniyorum. Son birkaç maçtır yapmak istediklerimizi yapmaya çalıştılar. Fenerbahçe bu ligin en iyi takımlarından biri. Herkes zor diyebilir ama ben ve ekibimin lügatında zor maç yok. İstediğimiz şeyleri bu karşılaşmada yapabilirsek futbolda her sonuç mümkün. Fenerbahçe’yi çok yakından tanıyoruz. Ben görev almadan önce birçok maçlarını gidip canlı izledim” ifadelerini kullandı.

Kaynak

6737818f157e8895069f575e.jpg

Teknik direktörleri bizi yakından tanıyormuş, görelim o zaman.:)

Kayserispor'a yenileceğimiz hayali kuranlar var, çok beklersiniz!!!

Son dönemde ülkede en çok konuşulan konu Jose Mourinho, siz bu hafta ona karşı oynayacaksınız, ne hissediyorsunuz? Nasıl hazırlanıyorsunuz? Kayserispor Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu: "Güzel bir duygu. Onunla karşılıklı bir mücadeleye çıkacağım için heyecanlıyım. Kitaplarını okudum, bugüne kadar çok takip ettim. Bana göre çok değerli bir insan, iyi bir teknik direktör ve hepimizin örnek aldığı idol bir isim." [Sabah]

Kayseri akıllı ve sakin oynarsa 1 puan garanti 3 dahi alabilirler.

Kayseri akıllı ve sakin oynarsa 1 puan garanti 3 dahi alabilirler.
Dünya devine karşı mı sakin oynayacaklar? Bizimle maça çıkacak olan günlerce uyku uyuyamaz. Şubat ayında sizinkiler de aynı endişeyi yaşayacaklar. :)

Dünya devine karşı mı sakin oynayacaklar? Bizimle maça çıkacak olan günlerce uyku uyuyamaz. Şubat ayında sizinkiler de aynı endişeyi yaşayacaklar. :)
Dünya devi? Güzel güldüm vallahi.
Eylülü güzel atladin, neden acaba?

gayserinin her yeri
sponsor olmuş

Jose Mourinho'nun takımına karşı oynuyoruz diye futbol akrobasisi yapan oyuncuları bu sezon çok göreceğiz ancak maç bizimdir!

Tebrik ederim, işte olması gereken Fenerbahçe!!!:kalp::kalp::kalp::kalp::kalp::kalp:

Maçı izleyemedim ancak iyi bir başlangıç yapmışız, iki gol olmasa daha iyi olacaktı.

Geri