ArsenLüpen bey ne diyecek merak ettim dur bibizim salça ekmeği diyor.. pulbiberli naneli felan.. :d
ben yaglama sevmiyorum korkudan yorum yapamiyorum... 😂
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ArsenLüpen bey ne diyecek merak ettim dur bibizim salça ekmeği diyor.. pulbiberli naneli felan.. :d
Konuyu yoruma kapatırmısın lütfen @RK : ğ
sen karışma dur. arada gidersin :dGül ablamın gözleri bozuk değil bikere...🤦🏻♀️
GÖRÜYOR.
İFŞA VAR HOCAM.
I ıhhhh iyi böyle : pkücük harflerle yaz abla yanı yazı tipini kücült.. yenı teknik geliştirdim..
@Gül yağlama güzel değil dediI ıhhhh iyi böyle : p
Ben mi töbe bi Kayseriliden bu sözü asla ama asla duyamazsın mzmzmz bugün cuma mikserlik yapma çarpılırısın mzm@Gül yağlama güzel değil dedi
Seni boşuna sevmiyorum kadın!💋Ben mi töbe bi Kayseriliden bu sözü asla ama asla duyamazsın mzmzmz bugün cuma mikserlik yapma çarpılırısın mzm
forumun girişine asın bu postu adam ilk kez bişeyi beğendikayserili bir arkadaş yapmıştı, ilk kez geçen yıl yedim. güzeldi, beğenmiştim.
hahahah birçok şeyi beğenirim, ismimiz çıkmış sadece.forumun girişine asın bu postu adam ilk kez bişeyi beğendi
Aynen öyle 🙃ters yazsanız okurum 🤣Gül ablamın gözleri bozuk değil bikere...🤦🏻♀️
GÖRÜYOR.
Yaz Yaz korkma ben insan yemem yorum yapabilirsiniz 🤣bizim salça ekmeği diyor.. pulbiberli naneli felan.. :d