Kaynanaya 9 ay karnında taşıdın büyüttün tamam gerisini ben hallederim demek

Konu sahibi son olarak 3082 gün önce görüldü
Saygısızlıktır.
Anne o be, denir mi öyle şey.

Nasıl söylendiği, niyetle alakalı olarak erkek annesi olarak annem bu durumda gelin oğluma iyi bakacak diye düşünebilir. Kişisel algılamaz. Ama ifade düşer, sözlerde ima hissederse yine de kötü davranmaz , mesafesini koyar kalitesinden taviz vermez.

Ben gerekeni yaparım zaten.

iki tarafında ailesine
hatta akrabalarını da alalım
demek lazım

Annem paralar o kızı, gelinlik kariyeri son bulur

Nutkum tutuldu bir anda:D
Annesi ya hu onun yeri ayri benim yerim ayrı.
Ayrica gerisini hallederim derken
İnsallah bu kocisko asiğı kızlarımızın oğlu olmaz yoksa ayni seyi gelinleri de ona diyecek haberleri yok :heyoo:​

Böyle cümle kuran mı var? Terbiyesizliktir.

Ayrıca kaynana ne ya hu ?

Doğururken o acıları çeken,
Hasta olduğunda, mutlu olduğunda falan filan. Yaşadığı her anları bilen bir anne..

Kalkıp böyle bir cümle kurmak sadece terbiyesizliktir. Iki tarafında anlayışlı olması gerekir. Evlendiğin kişinin annesi iyi ya da kötü fark etmez. Böyle bir cümle kurma hakkı yok.

Anneden bahsediyoruz. Bizim annemize babamıza deseler kıyametleri koparırız ama karşı tarafada her şeyi söyleriz.

Kendi annen neyse, o o da senin annen,
Kendi kızın neyse gelin de senin kızın.

Böyle olmalı her şey

Ben demem sanıyorum.
Beni sevmese dahi her daim saygılı olurum.

Bir şey diyeceğim. Müstakbel yengem anneme böyle bir şey söylese ben yere yatar, sabahlara kadar gülerim. :d
Ortamın ortalama iq seviyesini aşağıya çekmeye gerek var mı?
Deli misiniz ayol?

Canim oyle pat diye soylersen elindekinden olursun xd
Boyle alttan alttan ince ince imalarla lafini sokacaksin, bu isin raconu bu, onu da mi ben soyluyum aaaaa xd

Simdi dusunuyorum da, benim gelinim bana bunu dese o edebsizle evlendirmem oglumu. Sacini basini yolmam, ama tukururum onun munzurlarina. Allah korusun oyle gelin olmaktan da ilerde :hıı:

- Tamam anneciğim sen bu yaşına kadar çekmişsin kahrını.
Artık yükün azaldı. Bundan sonra ben çekerim cefasını.
Sende sür sefanı.
Diye de yorumlayabiliriz.
BENDE PEK İNANMADIM AMA OLSUN.

Yürek yemiş galiba denebilecek gelinin şuursuzca sarfettiği sözü.. Kayınvalidesi de gelini doğum yapınca "9 ay karnında taşıdın doğurdun, artık gerisini ben hallederim" deyip bebeği alırsa al sana kapak gibi kapak.. :bunepeki:

Kaynana olsam bunu diyen geline çocuk musun bi s. git derim.

Geri