Kaynanasını seven damadın ömrü uzuyor

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Erkekler Kulübü Arşiv
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erkekler dikkat! Sağlığınız için kaynanızla iyi geçinin. Kaynanasını seven, onunla iyi ilişkiler kuran damatların ömrü ortalama 6,5 yıl uzuyor...

165

ABD'de yapılan bir araştırma, kaynana düşmanlığının kocanın ömrünü kısalttığını ve evlilik hayatını olumsuz etkilediğini ortaya koydu.

Ohio Üniversitesi uzmanları, evli çiftlerin, yakın aile çevresiyle iyi ilişkiler içinde olmalarının, hem evliliği başarılı yaptığını hem de yaşamı uzattığını saptadılar.

Araştırmacılar, genellikle bayram ve yeni yıl dönemlerinde, evli çiftlerin fırsatları değerlendirerek yakın akrabalarıyla biraraya gelmelerini, evliliğin başarısı ve sağlık açısından yararlı görüyorlar.

Uzmanlar, evli çiftlerin birbirlerinin akrabaları ile iyi ilişkiler kuramamasının, her iki tarafı da strese soktuğunu ve evliliği olumsuz etkilediğini bildirdiler.

Sosyal ilişkilerin, stres üzerinde olumlu etkisinin olduğu biliniyor

Araştırma sonuçlarına göre, erkeğin, eşinin babası ile anlaşmazlığı, kadının, kayınvalidesi ile anlaşmazlığında olduğu gibi evliliği fazla etkilemiyor.

Uzmanlar, mutlu bir evlilik için çiftlerin birbirlerinin aileleriyle yakın ilişki kurmalarının ve kavgadan uzak durmalarının gerektiğini belirttiler.

Evlilikte uzun süren aşkın ve akrabalar ile iyi ilişkilerin eşlerin yaşamını 6,5 yıl uzattığı kaydediliyor.

hehe lokum gibi tatli annem var , béni alan yasadi Valla o zaman :D

(benden cok sevicekmis damadini tufu ...)

Kaynanaları sevmek için bi bahane daha beyler:p Sevin kaynananızı ömrünüze ömür katılsın:p

Sonya Director böyle kaynanaya bile razıymış sevecekmiş :p :zuha:

xAnQgq.jpg

CastieL
Gece gece uykumu kaçırdın ya , neyse ben sigaramı içip uyuyacağım . Bülent Ersoy senin olsun bütün dertler ise benim olsun :D

Director senle hemfikiriz valla düşündümde,ben erkek olsam bende cinsiyet değişirdim:/

CastieL yapma gece gece bunu,evlenecek erkekleride evlilikten soğuttun yeminle ://

Daha benim bile kaynanam yok kızım :D en kötüsü vasfiye olur ayaklı nazar boncuğunuz ne çektinizz bee evlenecem yuva kuracam diye ne didindiniz be yavrum hayır evlenme demiyorum ama evlendinde ne oldu be çocuğum armut suratlıyı kakaladılar sana elalemin evinde sığıntı gibi ömrünü tüketiyorsun be yavrum napacan elemini kederini kusacan bi yerde mecburrr :zuha:

Daha benim bile kaynanam yok kızım :D en kötüsü vasfiye olur ayaklı nazar boncuğunuz ne çektinizz bee evlenecem yuva kuracam diye ne didindiniz be yavrum hayır evlenme demiyorum ama evlendinde ne oldu be çocuğum armut suratlıyı kakaladılar sana elalemin evinde sığıntı gibi ömrünü tüketiyorsun be yavrum napacan elemini kederini kusacan bi yerde mecburrr :zuha:
Olm senin kaynana yok diye milletin ne nasibini bağlıyon bu kötü kötü kaynana modelerini seçme karpuz gibi dizdin buraya,gören asıl buna kuscak bee,ben bile iki dakkada kaynanalardan soğudum bee:/ Sana bi vazfiye teyze kaynana olsun görcem seni :D

Olm senin kaynana yok diye milletin ne nasibini bağlıyon bu kötü kötü kaynana modelerini seçme karpuz gibi dizdin buraya,gören asıl buna kuscak bee,ben bile iki dakkada kaynanalardan soğudum bee:/ Sana bi vazfiye teyze kaynana olsun görcem seni :D

Bir koltukta iki karpuz olmazmış niye aysel gürel çok renkli bir kadındı bülocanı geçte :D Bana diyorsun da hatunu buldukta kaynanası kusur kaldı abla olacan birde tühh senin ablalığına ben :D

Bir koltukta iki karpuz olmazmış niye aysel gürel çok renkli bir kadındı bülocanı geçte :D Bana diyorsun da hatunu buldukta kaynanası kusur kaldı abla olacan birde tühh senin ablalığına ben :D
Yarabbi şükür bugünlükte banyomuzu yaptık yarına allah kerim:D Sen çılgın kaynana seviyorsun nerden buliym öyle kaynananın kızını:D Aysel gürel tam senlikmiş'te ama kalıbına göre kızı yok napcaz sana bilmiyorum kine:D

Yarabbi şükür bugünlükte banyomuzu yaptık yarına allah kerim:D Sen çılgın kaynana seviyorsun nerden buliym öyle kaynananın kızını:D Aysel gürel tam senlikmiş'te ama kalıbına göre kızı yok napcaz sana bilmiyorum kine:D

sen bana düzgün bir hatun bulda kaynanaya razıyım :zuha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri