Kaynananızla yaşar mıydınız?

Konu sahibi son olarak 10 gün önce görüldü

Kaynananızla yaşar mıydınız?

• Evet

Kullanılan: 3 15.8%
  • Hayır

Kullanılan: 11 57.9%
  • Bilmiyorum

Kullanılan: 4 21.1%
  • Şöyleki;

Kullanılan: 1 5.3%

• Kullanılan toplam oy
    19
Kaynanaya gore değisir. Seversem o da beni severse neden yasamayayim. Ama belli bi yere kadar :p esimi cok sevsem de pek katlanamam kayinvalideme gibi geliyor bana

kaynana kaynana hap koydum kayanananananannan xdd

Bu tür konularda büyük konuşmamak gerek. Burada kayınvalidenizin hasta veya yalnız kalmak gibi sıkıntıları olabilir. O zaman el üstünde tutar yaşarım. Ama diğer durumlarda kendi evim her zaman tercihimdir.

Mecbursak sorun etmem. Ancak imkanımız varsa yaşamak istemem.

Artık kaynanalar gelinleri istemiyor.
Akıllanmışlar :p

Kocası yoksa ve hastasa yaşarım tabiki tek başına evde asla bırakmam..
sağlıklısa istemem ben eşimle yanlız kalmayı terci ederim.

Anne ve baba benim icin her şeyden önemlidir. Seve seve yaşarım.

bir baba kendi oz kizina evlendikten sonra ne demis "tatliiii gelll tatli gitt"
aramiz tatlli tatli baklava tadinda kalmasi icin yasamak istemem, ama tek oglansa ve gerekiyorsa tereddutsuz yasarim.

Eğer kendisine bakamayacak durumdaysa sağlık sorunu vs. gibi elbette yaşarım başımın üstünde yeri var.

saglik ya da yalnizlik gibi farkli durumlarda kabul ederim fakat , Ne kadar aramiz iyi olsada fazla ic ice olunca mutlaka sorunlar cikiyo, o sorunlar yillarca birikip daha da kotulesiyor tahammul edememezlik olusuyor
Normal sartlarda kabul etmem

Eğer ki kaynana ya da kayınpederin hayat arkadaşı yoksa seve seve yaşarım.Çünkü kendi anne veya babamın tek başlarına kimsesiz gibi hayat sürmesini istemem.Bunun dışında hastalık ve özel durumları yok sayarsak yakın yer olabilir ama aynı ev olmaz diye düşünüyorum.Ev ev üstüne olmaz.

Hayat ne getirir bilinmez. Şu an öyle bir durum söz konusu değil.Eğer olursa yaşayabilirim.

Dürüst olmak gerekirse istemezdim aynı evde yaşamak. Ancak; hastalık sağlık durumları neticesinde aynı evi paylaşabilirim.
Ben çok insan sevmiyorum, kalabalıktan hoşlanmıyorum. Böyle bir durum vuku bulmazsa sevinirim yani. :d

Geri