Kaynana yüzünden evlilik biter mi?

K
  • Kullanıcı Külkedisi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Bazı kaynanalarında maşallahı var yani.
Evet bazı evlilikler malesef kaynana yüzünden biriyor .

biter tabii.
maalesef annesi ile sevdigi kisi arasinda ki ayrimi yapamayan cok erkek var.

Erkek dengeyi saglarsa bitmez herşey erkeğin elindedir çoğu kez:p

Sevmek her şeye yetmez. Huzur da çok önemli. Bitebilir.

örnekleri mevcut biter elbette.

ben ezerim de benden başkası nayır. (:

Kaynanaya bağlı. Bazıları için bırakın bitirmeyi, evlenilmez bile. Acayip değişik olanlar da var, düşman başına :p

Her dakka her saniye başımda dırdır eden ve sürekli evliliğime burnunu sokan bi kaynana olursa ve kocamda buna müdahale etmiyorsa annesini el üstünde tutuyor beni ezdiriyorsa ozaman bitebilir..

Ne kaynanalar var Allah korusun , biter tabi...
Keske erkek aradiki mesafei koymasini bilse , bilmeli yani , kaynanalarda gelinleri rakip degilde , hadi kizi da demiyelim en azindan oglunun hatirina sey etse neyse ...

birrraaakin laaaaaayn tabi bitirir ne $eytan kaynanalar var
e madem $eylik edecen nye aliyon gelini maksat cadalozluk tch :pat:

Yukardaki tam bir deluuuuu :)

Bu durumu düzgün ilerletmenin tek yolu dengeyi sağlamaktır.
Çiftler evlenicekler diyelim, bu süreçte büyüklere sormaları danışmaları gereken bir takım şeyler olucak.
İki tarafa da aynı şekilde danışılır, ortak karar alınır.
Evlendiler ..
İki tarafada yakın fakat orta bi yerde bi ev tutulur ve orada yaşamaya karar verilir.
İki tarafada gidilir, ziyaretler edilir.

İşte en önemli kural Dengede tutmaktır. Ancak bu şekilde düzen , huzur sağlanır diye düşünüyorum.

bitmese de hırpalar ilişkiyi kendi görüşümce gelin yanı biz bayanlar sevmesek bile sevdiğimiz adamın annesidir diyip saygı göstermek zorundayız annelerde biraz gençleri anlayarak yaklaşırsa hiçbir sorun olacağını sanmıyorum ve bana yine bana göre erkek anne ve eş arasındaki dengeyi tutturabiliyor ise yine sorun yaşanmaz yine benim düşüncem kayınvalide ile sorunları carcar kocana anlatacağına güzel kadeşim çek kayınvalideni kenara otur anllat anne ben bak buna böyle üzülüyorum şöyle hoşuma gitmiyor oda sana anlatır geçer gider tatlı dil yılanı deliğinden demişler bunlara rağmen anlamıyorsa görmezden gelinmesi gerektiği taraftarıyım sonuçta adama ananı at diyemezsin ki öyle bişi dedin kendini kapıda bulursun güzel kardeşim :)

Geri