Kaynana Gelin :D

🕒 Konu sahibi 11 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
118906-gelin_kaynana_kavgasi_d580.jpg

408540899d740013b622079fec3ed833.jpg

geliyorum-kaynana.jpg

kaynanam-diyorki.jpg

kaynana.jpg

Screen-Shot-2015-03-24-at-8.30.47-PM.png

45 yaş üstü ev hanımı facebook paylaşımları .d acayip komikler ,yiğit özgür karikatürü güzel değil ama komikte değil hiç o

evet. nedense 3/5 kisi var benimle ugrasmasini kendilerine hobby haline getirmis
sende onlara katilmis gibisin peh pehg pehh :T:

yada ben husnu kuruntu yaptim sen sadece yorum yaptin :D

evet. nedense 3/5 kisi var benimle ugrasmasini kendilerine hobby haline getirmis
sende onlara katilmis gibisin peh pehg pehh :T:

sezen ben seninle neden uğraşıyım ? tamamen kendi özgür irademle capsleri beğenmedim "capsleri beğenmedim" hizmet etmek muhappetine gelince ulan benim doğru dürüst arkadaşım yokki forumda bide onlara katılıp milleti trolliyim ? ben seninle uğraşsam elime ne geçicek ? fikirlerin yada ideolojin benle aynı olmaya bilir ama bu bir açık bulunca senle dalga geçicem anlamına gelmez zaten o yaşı geçeli çok oldu hadi onu geçtim hiç hukumuzdamı yok forumda mübarek. insanları kendine düşman etmenin yada onların sana düşman olmasının sebebide değilim zaten !

sezen ben seninle neden uğraşıyım ? tamamen kendi özgür irademle capsleri beğenmedim "capsleri beğenmedim" hizmet etmek muhappetine gelince ulan benim doğru dürüst arkadaşım yokki forumda bide onlara katılıp milleti trolliyim ? ben seninle uğraşsam elime ne geçicek ? fikirlerin yada ideolojin benle aynı olmaya bilir ama bu bir açık bulunca senle dalga geçicem anlamına gelmez zaten o yaşı geçeli çok oldu hadi onu geçtim hiç hukumuzdamı yok forumda mübarek. insanları kendine düşman etmenin yada onların sana düşman olmasının sebebide değilim zaten !

aciklaman icin tesekkur ederim ben yanlis anlamisim seni ozur dilerimm

illuminatilik oyniyanlar var işte ..:T:
Sagol:benmi:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri