Kayıp Kız

S
  • Kullanıcı SiyahBeyaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Sinema Kulübü

Vizyon Tarihi:10 Ekim 2014

Yapımı:2014 - ABD

Tür: Dram , Gerilim

Süre:145 Dak.

Yönetmen: David Fincher

Oyuncular:Ben Affleck , Rosamund Pike , Boyd Holbrook , Missi Pyle , Neil Patrick Harris

Senaryo:Gillian Flynn

Yapımcı:Reese Witherspoon , Leslie Dixon

Film Özeti

Nick Dunne (Ben Affleck), 5. evlilik yıldönümlerine kısa bir zaman kala eşi Amy'nin (Rosamund Pike) kaybolduğunu duyurur. Basın olaya büyük ilgi gösterir, polis seferber olur ancak kayıp kadın bulunamaz. Bu durum Nick'in üzerindeki baskıyı artırır, yalanları ve tutarsızlıkları göze batmaya başlar. Herkesin aklına tek bir ihtimal gelmektedir: Amy'i eşi Nick öldürmüş olabilir midir?​

Bu sene izlediğim en güzel filmdi. Çok ilginç bir senaryosu vardı. David Fincher yine ters köşeye yatırdı bizi. Ben Affleck de artık boş filmlerde oynamadığını gösterdi. Tavsiye edilir.

Filmin orijinal ismi [Gone Girl] başlığa eklenirse güzel olur.

Gone girl olarak açsaydin keşke. :)
Bu arada güzel film ben affleck e karsi on yargili olsam da david fincher hayranı olmamdan Mutevellit bu ikilinin bir araya gelmesi gayet iyi olmus kesinlikle tavsiye ederim.

Dün izledim.
Konu akışı mükemmel...
Ama sonu acayip soru işaretleri bıraktı =/
Serisi olabilecek bir filmde değil bana göre.
Bilemedim -.-

David Fincher gibi bir ismi ele aldığımızda ve diğer filmleriyle karşılaştırdığımızda hafif kalıyor bu film. Gereksiz uzatmalar ve hiç olmayan sonu dışında fena bir film değil.

Bu filmin serisinin çıkacağını düşünen tek kişi ben degilmisim:p

Geri