Kaybolan Nüfus Cüzdanımı Nasıl Çıkarabilirim?

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
çalınan nüfus cüzdanı hakkında , çalınan nüfus cüzdanını çıkarma , çalınan nüfus cüzdanı nasıl çıkarılır , çalınan nüfus cüzdanımı nasıl çıkarabilirim , kaybolan nüfus cüzdanı hakkında , kaybolan nüfus cüzdanını çıkarma , kaybolan nüfus cüzdanı nasıl çıkarılır , kaybolan nüfus cüzdanımı nasıl çıkarabilirim​

Birçoğumuz nüfus cüzdanımızı kaybetmiş veya çaldırmış olabiliriz. Bu durumda izlenecek yol şöyledir :

- Nüfus cüzdanının kaybedildiğine veya çalındığına dair gazete ilanı verilmelidir.

- Emniyete ve Vergi Dairesine nüfus cüzdanı kaybını bildirmek gerekmektedir.

Nüfus cüzdanı bulunmadığı takdirde gerekli belgelerle yeni nüfus cüzdanı çıkarılır.​

bir şeyi unutmuşsun Z3yn3P onuda ben ilave edeyim.Nüfus cüzdanı kayıp olduğu için para cezasıda var değişmedi ise hemen ödemede 46,50TL sonra ödemelerde 62TL ceza ödeniyor. + 3TL nüfus cüzdanı için para. :D

Artık kaybolan nüfus cüzdanları için para cezasıda ödetiyorlar o yüzden erken davranıp hemen yenisini çıkartmak gerek,teşekkürler bilgi için.

Cüzdanım çalınmadıkça kimliğiminde kaybolacağını pek Sanmıyorum :)

Ortak sana katılıyorum Hemen yenisini çıkarmak gerek :D

Artık yerel gazetelere ilan vermeye gerek yok. Sadece emniyete dilekçe yazılması yeterli.

artık sadece para verin yeterli :p

Geri