Kaybolan mısralar ~

Konu sahibi son olarak 2418 gün önce görüldü
Neden böyle oldum bilmiyorum. Düşünüp düşünüp eski günleri özlüyorum. Hep beraber ailemle beraber olduğum o güzel günleri. Şimdi hepimiz ayriyiz birbirimizden. Yalniz hissediyorum kendimi aşırı.
Neyse artık hayatimizin geri kalani böyle gidicek. Hep ailemle beraber olcak değilim ya. Ama insan özlüyor be eski günleri işte.. her ne kadar yine bir araya gelsekte tekrardan eskisi gibi olmuyor. Yine de İstanbul'a gitsem iyi olacak çünkü aşırı özledim. Keşke hic ayrılmasak birbirimizden...

Biraz da sana içimi dökeyim sanal günlüğüm.
kendimi acayip yalniz hissediyorum bu ara. Sırdaşı olmali insanın hayatinda. Her zor aninda yaninda olabilecek biri. Ne sevdiğim adam yanımda ne de ne zaman kendimi kötü hissetsem yanimda bulduğum ablam. oyle uzagim oyle uzaklar ki benden. hicbirsey eskisi gibi degil artik..
bir tek annem var artik icimi döktüğüm ondan da uzaktayim. her zaman da atlayip gidemiyorum ki yanina. ah su mesafeler, su hayat şartları... Mutlu gibi gorunmek artik yordu beni. anlayacagin yapayalnizim günlük... Keske hep annem yanimda kalsa. ben hep onun yaninda kalsam...

Onu ilk gördüğüm an kalbimde tuhaf bişeyler oldu sanki. O kimdi neciydi koşuşturdum peşinden gittim nereye gittiyse öğrenmeye çalıştım. İlk görüşte aşk varsa tanımı buydu başka bişey olmasının imkanı yoktu. Aradan geçti günler onu sordum soruşturdum sonra öğrendim kim olduğunu bayağı bi zaman geçtikten sonra. Kendimi ona fark ettirmem kısa sürdü belki ama geceleri uyuyamıyordum bile ertesi gün onu göreceğim için. Her gittiği yerde çıktım karşısına tesadüfenmiş gibi hissettirdim ona. Bayağı bayağı bakıyordu artık bana gülümsüyordu. Her ona baktığımda içimde bi kıpırtı. Hayallerim hep onunla oldu artık hayallerimde onunla geziyorum onunla yiyorum içiyorum. Hergün eve geldiğimde anneme anlatmaktan sıkılmadım sıkılmam. Meriç aşkım ne zaman açılmayı düşünüyorsun artık ben sensiz kendimi düşünmek istemiyorum. Seninle mutluluğa, mutsuzluğa da varım.
Bu bir aşkı ilan da olabilir daha fazla içimde tutmak istemedim buraya dökmek istedim bazı duygularımı

Bu aşk bazen sanki platonikmiş tek taraflıymış gibi geliyor bazense diyorum o da beni seviyo içten içe. Bu kadar bakışmalarımızın, gözlerinin beni aramasının başka anlamı olamaz diyorum. Belki yanlış zamanda yanlış şekilde karşılaştık seninle. Böyle karşılaşmamalıydık belki ama bana kendimi güzel, iyi hissettiriyorsun hayalimde kalma istiyorum çok mu şey istiyorum?

günlükcüğüüm moralim bozuk iki gündür göremiyorum. neden kendinden mahrum bırakıyorsun beni meriç?

Günlükte şu yazdığım eski yazılara baktım da gerçekten güzel aşk yaşamışım zamanında :)
Uğur sen gittin gideli hayatımdan toparlanamıyorum. Olmuyor yani kimse gerçekten sen gibi. Ama artık ikimizin adının yan yana gelmesi bile imkansız. Bak ben seni gerçekten sevdim, ki sevmişim de. Her yere şuraya bile sayfalarca senden bahsetmişim :) Senden sonra olmadı yani kimse sen gibi olmadı bak gerçekten. Birisiyle tanıştım senden sonra 1 senemi aldı o da. Keşke hiç girmeseydi hayatıma. Seni aradım onda ama olmadı. Asla sen gibi olamadı. Sevmeye çalıştım belki mutlu olurum tekrar hayata bağlanırım ama olmadı iyice dağıttı gitti beni. Bana öyle şeyler yaptı ki gerçekten aşktan soğuttu beni. Son yaptığı zaten çıkamıyorum etkisinden gerçekten karaktersiz bi insanmış. Ben gerçekten soğudum artık aşktan, sevgiden. Zaten sen de bırakıp gittin beni ben artık inanmıyorum aşka. toparlanamıyorum olmuyor eski neşem de yok artık zaten. o zaman içmeye devam mı? tabikide. geceme bu şarkı eşlik etsin mi o halde? etsin;

Ne olur bir sabah kapım çalınsa, gülüşün içime doğsa...

[YOUTUBE]Ycq_G-ENzEg[/YOUTUBE]

Geri