Kaybolan mısralar ~

Konu sahibi son olarak 2418 gün önce görüldü
küt kestirsem mi saçımı şöyle kısacık ? ay kıyamıyorumda ya

kuzuuum uzun zamandır yazmamışım sana bi kaç şey karalayıp gideyim..
ameliyati oldum şükür bi iki gün hastanede yattıktan sonra eve geldim. raporluyum okula da gidemiyorum.
anliciin sıkıntıdan patlıyorum evde :s:
ağrım falan da yok bi kac güne şişliklerde iner zaten. Sevgilimi de ozledim bu arada :( supriz yapip dukkana "bööö, ben geldiimm" diyemiyorum :( aksam çıktığında o geliyor yanıma bi iki saat görüyorum gidiyor. biran önce iyileşip sosyal hayatıma donmek istiyorum :msm:

Günüm günlüğüm izinliyim ama erkenciyim bugun o.0 Eliftom sabah derse giderken beni uyandirmadan gitmez tabi pis kardes :/ Şişliklerimde indi bugün daha iyiyim. morluklarda geçti çoook şükür :cici: yarın da alçı çıkıyor ohh :msm: sosyal hayatimi ozledim evde yatmaktan sıkıldım okulu ozledim inanir misin emre hocanın kafama t cetveli atmasını bile özledim. :honk:
ayy nasil da mutluyuuum keyfime değecek yok! ^^ neyse ben biraz daha uyuyiiim öptüm

[YOUTUBE]400kWVn3UOk[/YOUTUBE]

Tamam, tamam ağlamak yok!

Biirgün çıkıp gel uzak yollardan,
Benim can yaramı sarmak için
Çünkü bir nefes ki aşk sana benzer.

Gökte parlayan ay, kalpte incinen söz çölde ışıldayan su sana benzer.

Hoyrat bir aşk içinde yandım çok zaman.
Söyle koca bir hayat nasil gecer.
Senle gecen her ömür sana benzer.
Şimdi söyle bu hayat nasıl geçer,
Sensiz geçen her ömür küle benzer.

Gökte parlayan ay kalpte incinen söz çölde ışıldayan su sana benzer...

Senden ayrı geçirdiğim kaçıncı günüm bilmiyorum. Saymadım da üstelik biliyor musun? Ama ilk defa bu kadar ayrı kaldık bunu biliyorum. Bi o kadar yakın ama bi o kadar da yabancı olduk birbirimize. Yine de halimi hatrımı soruyorsun onca zamanın, yaşanmışlıkların anısına eyvallah... Ama yine çözemedik gitti sorunlarımızı. Çok sevmektense demek ki. Ya da ben fazla düşüyorum üstüne.
"Senden ayrı bir gün bile düşünemiyorum" derdin hep. Dün gece rüyamda da bu cümleyi tekrarlıyordun.
Nasıl özlemişim be. Gözlerimin içine bakarak söylemeni. Amann yine fazla duygusala bağladım.
Bu aralar kafamı yoracağım daha çok önemli şeyler var inan ki aklıma bile gelmiyorsun, desem kendimi yemiş olurum ancak. Balıkesir seninle güzel be! Sen yanımda değilken o kadar anlamsız ki herşey..
Sen benim için çok değerlisin ve hep öyle kalacaksın. Yerin asla değişmez! Canımsın, canıma can katanımsın. Herşey düzelecek birgün. Biliyorum...

Dertler altında kalan, can çekişen yüreğime bir yanıt gibi geldin ağlayan yüreğime.
Bir ince soluk oldun yüreğim çıktı güne...

Işığım oldun, umudum oldun, yüreğim oldun sevdam.
Senle ağlarım senle gülerim senle yaşayıp senle ölürüm ben.

Karlar altında kalan, buz kesen düşlerime bir güneş gibi oldun amansız kışlarıma.
Bahar güneşi oldun zemheri kışlarıma..

Işığım oldun, umudum oldun, yüreğim oldun sevdam.
Senle ağlarım, senle gülerim, senle yaşayıp senle ölürüm ben..

galiba özledim...
beraber manyak gibi kilometrelerce yürümeyi özledim.
bana sarılıp sıkı sıkı sıkmanı özledim.
aptal esprilerime gülmeni özledim.
aptal espirilerine gülmeyi özledim.
bana bakarken ki o gözlerindeki samimiyeti özledim.
soğuktan üşüyüp birbirimize sıkı sıkı sarılmayı özledim.
tanıdığımız biri görünce kızaran o yanaklarını özledim.
benden o şarkıyı tekrar tekrar söylememi istemeni özledim.
sırf söylemem için karga sesime çok güzel demeni özledim.
sesini özledim.
kulağıma fısıldayrak şarkı söylemeni.
mavi duvarı özledim.
deli gülüşünü çok özledim.
o gülüşü yaparken ki sevimliliğini daha çok özledim.
yaklaşık bir dakika süren triplerini özledim.
o tribi daha fazla sürdürememeni özledim.
bana ismail abii diye bağırışını özledim.
sıkı sıkı sarılarak uyumayı özledim.
ulan senden ayrı kalalı neredeyse 2 hafta oldu ama ben seni deliler gibi özledim!!

Kendime not: Ah Oldstone!!! Yarın çok önemli bir vizen var ve sen hala sözlük sitelerinde entry kovaliyorsun dostum. Son kez su derse bakicaksan bak bakmayacaksan da zibar.

umut azaldıkça kelimelerim de bitiyor yavaş yavaş. belki de susma vaktim yaklaştı. daha farklı olmasını isterdim her şeyin. zihnimin yorulduğunu hissediyorum lakin yüreğim hala bir çocuk saflığında ve canlılığında sevmeye devam ediyor.

Neye kafa yoracagimi sasirdim bugunlerde. Sinavlar bi yana ablamin düğün telaşı bi yana. Düğüne istanbula nasil gideceğim derken bir baktım ucak biletimi almışım :^) Canim ablam gitmezzz miyim???
Ailemi de çok özledim be! En çokta küçük minnoş yeğenimi :)
Neyse her neyse yaz gelsin istiyorum ben denize girmek yüzmek, en çok guneslenmek kumsal falan.
Yaz okuluna kalmasak bari onca hayalin üstüne :o

Yalnız olmak, yanlış bir kalpte olmaktan çok daha iyidir.

Uzun zamandir yazmamişim sana gunlukcan :)) bi kac bisey karalayip kacayim bari.
Çok yogunum bu siralar tatil gelsin artik sıkıldım okuldan derslerden vesaire. Bir de hasta olduk yataklara düştük görüyor musun :(
Ablişkomun da düğünü oldu biliyosun hep mutlu olur insallah o güzel yüzü daima gülsün meleğimin. Hem en yakin arkadasim canim dostum, hem iyi günümde kötü günümde her daim yanimda olan canim ablam. Gördüğüm en güzel gelin olmuştun ayyy neyse duygusala bağlamak yok tamam..

Neyse bu kadar karalamak yeter artik bidaha ne zaman gelir yazarim bakalım. Kendine cici bak

Sahi ne çok şey var daha sana söylenecek. Ve yazmak sana dair. Yokluğuna alışmaya çalışmak zor oluyor biraz üstelik bu şehrin her köşesinde anımız varken mümkün değildi belkide unutmak seni.
Varlığına alıştığın birinin yokluğunu kabullenmek diye birşey yok aslinda. Alışmaya çalışmak var belki de, idare etmek, içindeki boşluğu duymazdan gelmek. Hatta bazen herseyi bırakıp gitmeye heves etmek var. Çok şey var ama sen yoksun..

İnandığım doğrular değil, inandığım insanlar değişti sadece...

13094267_575248625981834_3539300668456325351_n.png

Okul da bitti sinavlar da bitti ve büte kalmamanın verdiği mutluluklaaa İstanbula dönüş yapiyoruum :D
Aslinda pek istanbula dönme taraftari degilim ama ramazan ayini ailemle gecirmek istiyorum. Sonrasinda guzel bi tatil beni bekler :)

Galiba sanirsam ben balikesirden gitmeyi hiç mi hiiiiç istemiyoruuuuum 8)

Aklım çok karışık, darmadağınım. Ne onunla yapabiliyorum ne de onsuz. Onsuz hep eksikmişim gibi. Kopamiyorduk birbirimizden ama birşey var ki yine uzaklaştırıyor bizi birbirimizden. Bence gel biz evlenelim sevgili yaa. Hiç gitmeyelim birbirimizden olur mu? O güzel eski günlerimize geri dönelim. Bir gün görmesek birbirimizi delirdiğimiz o günlere.

Geri