Kaybolan mısralar ~

Konu sahibi son olarak 2418 gün önce görüldü
Ayhhh çookk mutluyummm moralimi hicbirseycik bozamazzzz laalaaa=))):P

sonunda düzeldi yani aramiz gunlukcanim
gülen gözler geri gellldii=)

Balikesir onunla güzel =))) ❤o yanımda degilken bi anlamı yoktu sanki...
Aksamin bi vakti saatlerce sarilip yurumeyi özlemişim...
iyiki varsin...

neyse uyuyayim artık da biran once sabah olsun degil miii =)

bu aralar neden bu kadar çok rüya görüyorum anlam veremedim. bi ara neden hic görmüyorum diye de yakiniyordum lanet olsun xd
rüyamda ucaktan inip baska ucaga biniyodum sonsuz bi yolculuk yapıyordum anlamı neydi neyin peşindeydim bilmiyorum. Hüsrev kanksimde rüyamda yanımdaydı. bak hayırsız baya oldu ne ariyor ne soruyor bugün ben oni arayayim bari.
yazin abimin yurtdisi planlarina dahil olmaya calisiyorum. abiceğzimmm beni de gotur italyayaaa :s:
yengede gelipduru ama ne yapcem katlancem mecbur xd
yaz gelsin istiyorum artık ya ben çok sıkıldım kıştan :(

Kafam bu aralar o kadar karışık ki, hangi doktora guveneceğimi şaşırdım..
en sonunda karar kıldım birinde artık hayırlısı olsun ya ne bileyim... öyle şeylere canımı sıkıyorum ki hayattan soguyorum sonra.
neyse bakalim persembe günü gelsin gelismeleri tekrar aktaracagim sana gunlukcum.
he bu arada hayatım hep mi yollarda geçecek benim?
carsamba izmir ordan Istanbul sonra dön gel balkese.
bu zorlu süreçte sevdicegim de benimle...

hadi öptüm

çok sıkkın caniiiiim biran önce perşembe gunu gelsin
ve icim rahatlasin be!
yaptığım şeylerden anlamıyorum düşünmekten.
bu dertle etrafimdaki herkesi de yiyip bitiriyorum..
ozellikle uğuru canim ya herşey de nasıl da yanımda.
ama canımın sıkılması gecmiyor bi türlü..
sacma sapan yorumlari okuyup da iyice sıkıyorum canımı o ayri bir mevzu.
neyse bari yarını düşünelim ugura guzel bi surpriz hazirladim. ilk tanistigimizda gittigimiz bir yer var oraya gideceğiz. uzun zamandir da gitmiyoruz...
ya o yanımda olsun yeter. hep yanimda olduğunu hissettiriyor ya bana o yeter... ❤

Bugün güzel zaman geçirdik.
Ayri kaldigimizdan beri ilk kez bu kadar uzun zaman geçirdik (: nasıl da özlemişim...
ayy ne anlatiyim ki cok guzeldi iste :dd canimmm benimmmm
neyse günlük hic yazicak halim yok o kadar yorgunum ki
az daha takilip uyumayi dusunuyorum sabahta dersim yok.
benden mutlusu yok şuan
haydi öptüm

günlükcümm saçımı rengarenk boyatmak istiyorum ama uzun çok dikkat çeker diye de boyatmiyorum :/
kisa kestirmekte istemiyorum :/ neyse en iyisi kalsın bu renginde belki değişir fikrim bi deli cesaretiyle boyatiriz :D

yegencimi coook özledim ben ya kiyamam yavrum televizyonda esmer kara bi kiss gördüğü zaman teyze diye televizyona yapisiyormus :* yiceemm onu yicemm bi gideyim de :*

"Bırak ay gitsin sen kaalll bu gecee vay amaann umudumsun sen" gözlerinin içine bakarak bu şarkıyı soylemeyi seviyorum be adam! ben seni çok seviyorum...

güzel haberi almaya 2 gün kaldı. inşallah olumlu bi sonuç alırım.
yarın dersten sonra Izmir'e gidiyorum teyzoşu da alıp Istanbul'a uçuyoruz günlükcüm. Biran önce perşembe günü gelsin yahu çok heyecanlıyım :cee:

ayy hava çok guuuzeell yaz gelse de bol bol yüzsek artik.
sabah güzel bir haber aldim annemin kolunun alçısı çıkmış. kurban olduğum ya çok sevindim ^^
guzel bi haberle güne başlamak paha biçilmez.
dün de amcam aradi bak söylemeyi unuttum ofisinin başında durmamı istiyor benden ne yani çalışma hayatına mi atilicaktim? oysa okulum bitip mühendis olamadan :p derslerden sonra orda durmami istedi kabul ettim bende p.tesi baslarim artik.
bugun de aksam uzeri izmire geçeceğim ayyy hiçte halim yok :s: bütün gün yatmak istiyorum :T:

tumblr_n37g4mfv6F1sgolg5o1_500.jpg

Onu ilk gördüğümde yaşantımda çok önemli bir yer tutacağını sezmiştim. Bu tıpkı, bir filmin daha ilk karesinden bütününü kavramak, sonunu tahmin
etmek gibi bir duyguydu.

tumblr_m9znfxhEtE1r3lacbo1_500.jpg

Ve işte ben. Dün sesini işittiğimde dünyanın en mutlu insanı oluverdim. Hep bizi, seni ve beni düşünüyorum. Döndüğümde Rusça’yı gramer kurallarıyla yazacak kadar iyi öğreneceğim mutlaka. Seni böylesine sevmek ve bunu layıkınca yazıya aktaramamak insanı çıldırtıyor. Sen bebeğim benim, anlıyor musun yazdıklarımı? Eğer hastalanmazsam ayın 15’inde yani pazartesi buradan ayrılıyorum. Pazartesi! İşte böyle. Yaz bana, unutma. Ara sıra yani her dakika beni düşün. Öpüyorum seni, sevincim benim.

Nazım Hikmet

neyse ki mutluyum. beklediğim güzel haberi de aldım o halde balkese geri dönebilirim.
canım doktor <3
Çok yorucu geçti bu hafta benim için acayip yorgunum. hazır İstanbul gelmişken ailemi de göreyim dedim 2 gün kalıp döneceğim.
Sevgiliyi de özledimmmm :D

Kusurlarımı seviyorum.
Darılınca suratımı asmayı,
Canım sıkıldığında sebepsizce bağırmayı,
Kıskançlık krizlerimi,
Olur olmaz yerde kahkahalar atmayı,
Normal olmamayı seviyorum.
Sadece canımın istediği şeyleri yapmayı,tembelliğimi..
Bazen düşünmediklerimi birden söylemeyi,
Bazen herşeyi yüzüme gözüme bulaştırmayı.
Öfkelerimi.
Kızınca küsmeyi.
Heyecanlarımı.
Benden iyi olduklarını düşündüklerimi ki, yok..
Yatakta tembellik yapmayı.
Gereksiz para harcamayı.
İçimdeki çocuğu,
Beni seviyorum.
İyi ki varım.
İyi ki ben benim.
Ne mutlu!
Çok mükemmel değilim.
Ama benden bir tane daha yok!

“Birinin ellerini bu denli sevmek?
garip.
fakat seviyorum.
öyle güzel ki elleri,
Avuç içlerine sığdırmak istiyorum bulutlarımı.”

tumblr_n0j5yciV541rpe0jco1_500.jpg

Güzel güzel haberlerle balıkesire geri dönüyoruum. Mutluyuuum ^^
Sevgili de beni bekliyor birazdan çıkacağım yola ayy çok mutluyum :cee:

Sıkıntıdan patlamak üzere olduğum saatlerdeyiz şuanda. 1-2 haftadır çok yorucu geçti ama artık dinlenmek vakti :p Çarşamba günü de ameliyata gireceğim heyecan var biraz ama neyse artık.
Bunu da atlatacağız inşallah :benmi:
Sevgiliiim sevgiliim yine benimle, hep benimle.
İyiki yanımdasın sevdiceğiiim benim :hile:

Geri