Kaybolan mısralar ~

Konu sahibi son olarak 2417 gün önce görüldü
gördüklerimin karşısında şok oldum kaldım yutkunamadım bile. Moralim yerlerde şuan. bu nasıl pislik birşeydir arkadaş ya daha fazla İstanbulda kalmak istemiyorum ben en erken bileti alıp gidiyorum bu pislik yerden.

Sabah güzel mesajiyla uyandim istanbula geldigim günden beri çok üzdü beni ama yoklugum sıkmış onu fazlasıyla demek ki :cee: persembe gününe bilet almis bana balıkesire döneyim diye canim kiyamam kiiii ona beeen :şirine: hala soğuk konuşuyoruz ama kırgın bana biliyorum ondan öyle konuşuyo neyse persembe günü gideyim de alayım gönlünü kuzucumuuuun :ask Çok özledim öyle böyle degil be günlük! 1 hafta bile olmadı belki ama hergünüm onunla geçtigi icin 1 hafta bana 1 sene gibi geliyor inan ki.

Manitle ara verdik bu arada günlük haberin olsun
Neyse ara vermek iyi gelir umarım ona da bana da.
Bu ilişkide kafa dinlemek şarttı çünkü ...

Neyse her neyse geç oldu biraz Balikesir'e gelmem ama geldim sonunda :msm: Nasıl da özlemişim Allahım! ♡
İzmire gittim gorusemedim canim arkadaslarimla da :(
İzmirde kaldigim surece hasta hasta yattim hep çünkü :T:
Kendimi iyi hissettiğim gibi gece Balkese döndüm..
Ha bide Istanbul'da 20lik dis cektirdim. Allahim ne kadar hızlı yaşıyorum hayati :asd: Neyse en azindan 1 sene boyunca kimse beni Balikesirin sinirlarindan disari cikamaz !! Elifi de bi yere birakmiyorum ben istanbul izmir geziyorum kiz hala Balkeste kalakaldi kuzum benim :D
Neyse bende geldim artik :p özlemişim be yerim! :oy:

Şarj aletimi Izmirde unutmuşum ????? Wtffff ?? :(

Özledim özledim özledim çok özledim en fazla özledim en çok ben özledim.

. ben seni ayak parmaklarından, saç telinin en ucuna kadar sevdim. yanında kendim olmama izin verdiğin için sevdim. hiçbir şeye ve hiç kimseye aldırış etmeden her davranışımı onayladığın için sevdim. sevgilimden çok en yakın arkadaşım olduğun için sevdim. uyuyabileyim diye bana okuduğun kitaplar için sevdim. uykundan uyanıp arkanı dönerken alnıma kondurduğun öpücük için sevdim. yalanlarını sevdim. bak hatta beni sevmeyişlerini sevdim. bir insan bir insanı ne kadar çok sevebilirse, seni o kadar çok sevdim. ben seni kendimden daha çok sevdim .

Ama ne kadar çok özlersem özleyeyim şuan koşup boynuna sarılamıyorum. Aramızda mesafe yok ama sen soğuksun bana. Aklını başına topla kendine gel artık ben eski bizi özledim, beni deli gibi sevdiğin günleri özledim, 2 hafta öncesine kadar olsa özlediğin an gelip sarılırdın boynuma şuan da özlediğini biliyorum ama gurur yapıyosun yapma artık lütfen..

galiba özledim...
beraber manyak gibi kilometrelerce yürümeyi özledim.
bana sarılıp sıkı sıkı sıkmanı özledim.
aptal esprilerime gülmeni özledim.
aptal espirilerine gülmeyi özledim.
bana bakarken ki o gözlerindeki samimiyeti özledim.
soğuktan üşüyüp birbirimize sıkı sıkı sarılmayı özledim.
tanıdığımız biri görünce kızaran o yanaklarını özledim.
benden o şarkıyı tekrar tekrar söylememi istemeni özledim.
sırf söylemem için karga sesime çok güzel demeni özledim.
sesini özledim.
kulağıma fısıldayrak şarkı söylemeni.
mavi duvarı özledim.
deli gülüşünü çok özledim.
o gülüşü yaparken ki sevimliliğini daha çok özledim.
yaklaşık bir dakika süren triplerini özledim.
o tribi daha fazla sürdürememeni özledim.
bana ismail abii diye bağırışını özledim.
sıkı sıkı sarılarak uyumayı özledim.
ulan senden ayrı kalalı neredeyse 2 hafta oldu ama ben seni deliler gibi özledim!!

şu saatler olunca özlemlerim daha fazla artıyor.
günlük bu arada aradı beni demin balıkesire gelmişsin neden haber vermiyorsun diye kizdi bana birde :(
elifin evde olmadigini biliyor ya kendine dikkat et kapıyı kitle yatarken korkma sakın falan filan diye uyariyor Allahım düşünüyormuş bide yerim yahu! :)
Nasıl da düşünür beni hastasıyım ulan :D
Neyse ara verdik biz ilişkimize nefes aliciz biraz ama aramadan da yapamıyor :p
iyiyim ya iyiyim şuan keyfim yerinde (:

Günüm günlüğüm ufaktan kaçıyoro ben ay nasıl da huzurlu uyurum şimdi uyku şart çünkü.
Sabah erken de kalkmiciiim rahat rahat sonraki güne kadar uyurum artık. Elif kankim de geliyor yarın. Kıza bişeyler hazırlarım sabaynan :D Nasıl özledim şapşiğiiii. Uğurcukumu da özledim. Akşam kapısına dayanıcam artık taş aticiim penceresine =) o lalaaalaa
hadi öptüm seni çaaav beybi.

Bebeyim bebeyim bebeyiiiiim uzun zamandır bu kadar huzurluyum :dyg:
Herşey yoluna giriyor tekrardan (: Görüştük bugün Uğur'la. Haber vermeden etmeden hoppp atladım dükkana. Ben geldiim dedim. 2 haftadır görmedim yüzünün her zerresini özlemişim. Uzun uzun baktık birbirimize susup. Sonra gülüştük tabi şapşal dayanamıyor bensiz kalmaya .p Ama yine soğuk davranıyorum birazcık hatasını anlamalı. Beni ne kadar üzdüğünü anlamalı. Süründürmek lazım birazcık ama kıyamıyorum da yawhu :p
Huzur dolu bi uyku da çekerim bu gece. :dyg:

Günlükkk sonunda bitti temizlik normal tabi 2 haftadir evde olmayinca... amma lakin fena yorulduk :D
bu kadar evde durmam yeter biraz dinlenip gezmem lazım :p
Bahri amca da hediye getirmiş bana gelinim al bu senin flan diye ulan nerden gelinin oluyorum senin :p
amca iyi hoş da gelinim demesi sıkıyor canımı aşkitomun da öyle diyor ki bana elin adamın babasi sana neden gelinim diyor diye ahaha :p
bahri amca oğluna alcakmis beni diyorum benimkine elini acele tut :p gidiyorum elden yoksa ahaha
adama lafta anlatamiyorum ki manitom var diye...
unutuyor tekrar diyor sonra gelinim :D
Yarabbi nelerle ugrastiriyorsun beni :D

gece gördüğüm rüyanın etkisindeyim hala... nasıl da güzeldi. sarıldım sıkı sıkı sana..
şimdi yanyanayız ama iki yabancı gibi. neydi bizi bu noktaya getiren bilmiyorum ama ben eskisi gibi sıkıca sarılmak istiyorum sana. hiçbişey düşünmeden umarsızca..
uyandığıma inan o kadar üzüldüm ki rüyanın devam edeceğini bilsem günlerce uyurum.
ilk fırsatta sıkı sıkı sarılmak istiyorum hiçbişey düşünmeden. sen hep yanımda kal,benimle kal...

''şu anda, sana güzel bir söz söyleyebilmek için on bin kitap okumuş olmayı isterdim'' dedi.
gene de az gelişmiş bir cümle söylemeden içim rahat etmeyecek: ''seni tanıdığıma çok sevindim kendi çapımda.''

"zamanım dar,
benimle kal...
gitme bu gece!
yanımda kal..."

ne zaman öleceğimizi bilmediğimiz bu hayatta hepimizin aslında "zamanı dar" değil mi?
o yüzden lütfen benimle kal.
lütfen benimle kal.
sadece benimle.

şu an sadece sarılmaya ihtiyacım var dedim ona. ınsanlık kadar eski olan bu hareket iki vücudun kavuşmasından çok daha fazlasını ifade eder. sarılmanın anlamı şudur:sende bir tehlike sezmiyorum, yanında olmaktan korkmuyorum, rahatlayabilir, kendimi yuvamda hissedebilirim, beni koruyan ve anlayan birisi var. bizde birine isteyerek sarıldığımızda ömrümüzün bir gün uzadığına inanılır. lütfen şimdi sarıl bana..

yine dalamadim bi uykuya :/ bu arada günlük ben müzik dinleyerek uyurum ahmet kaya unutamam seni şarkısı çıkınca aklıma ne geldi biliyor musun ablamla geceleri çok dinlerdik ramazan aylarinda hep sabahlardik sahuru falan hazırladık beraber sonrasinda muzik sohbet eski manitalari işletmeler falan ne güzel günlerdi be... ablamla hep oyleydik zaten ama ramazan aylarini daha bi severdik biz. şimdi ise ben balikesirdeyim o istanbulda. 2 aya da düğünü var zaten çoook özlicem o günlerimizi. tabi yine beraber olacağız ama eskisi gibi olmicak ki... ay çok duygulandım :(
canım ablam çoook seviyorum seni.. evlenene dek yanında olmak isterdim ama okulum nedeniyle farklı şehirdeyim. ulan bak duygulandim :oy:
eski günleri özledim ben çok hiçbişey düşünmeden uyuduğum geceleri, en çokta ailemin yanında mutlu huzurlu günlerimi özledim ben...

[YOUTUBE]RicKoHcq_HY&feature=share[/YOUTUBE]

Ne senden başkasına eğilir günde yüz bin güzel görse gözlerim..

Sabah gördüğüm rüyanın etkisiyle kendimi uğura mesaj atarken buldum. Ruyalarimdan cikmiyor ki ne yapayim :/
Görüşelim mi aksam dedi ve istanbuldan geldigimden beri ilk kez onun istegiyle gorusecegiz. Insallah aramizdaki buzlar tamamen erir. Ya ben çok seviyorum be!
İçim içime sığmıyor dostum :heyoo:

Geell baakkk birr elimmmde gökyüzü vaarr halaaa,
ötekinde kayıp giden yıldızlar laaalaaa,
korkularrr da benimmm umutlar daaaa, beni birakma..

Geri