Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Günüm günlüğüm sonunda beklediğim haber de geldi (:
Bundan sonra daha güzel olacak herşey herhalde, sanırım, öyle umuyorum :şirine:
2016 yılına girdiğimizden beri şu 9-10 gündür şanssızlıklar bırakmadı peşimi ama bütün yıl da böyle geçecek değil ya :cici:
Şu sınavlar da bitse de derin bir nefes alsam neyse ki çoğu bitti azı kaldı. Haydi bakalım güzel haberleri buraya yazmak dileğiyle.
Bide çok aşığım be günlük seviyorum öyle böyle değil .
Günüm günlüğüüüm yarın sınavım var ben burda pc de vakit öldürüyorum
Neyse bi bakınayim birazcıkta uyurum sonra. Dersi sabahin korune koymuslar yine hayattan soğuma sebebi :s:
Bugün de böyle boş boş oturdum evde sevdicekte gelmedi zaten hala İstanbul'dan. Ben de burda can sıkıntısı haftasonumu evde yatmakla öldürdüm :nee:
Ama çok özledim kiiii nasıl geçicek şu 1 gün şimdi :benmi: Gelsin de tatile kadar vakitimi onunla geçireyim :oy::şirine::şirine::şirine:
Acaba tatilde gitmesem mi İstanbul'a? İstanbuldayken Balıkesir'i deliler gibi özlüyorum ama burdayken de ailemi çok özlüyorum. Neyse buluciiiz bi caresini hadi öptüm bebis bye :p:
Sabah uyandigim arkadasim Elif tepemde dikilmis ve okula gec kaldik kanka!!! Demesiyle zipladim yerimden ve saate baktigimda dersimize henuz iki saat vardi sonra ne mi yaptim ? Elife tokati yapistirdim tabi :p
Okula gittim sinav ustune sınava girdim cok sukur ki iyi gecti calismalarimin karsiligini aliyorum tabiiki de (:
Okuldan ciktigim gibi kuafore kendimi atmam bir oldu.
O kadar dagitmistim ki kendimi aynada taniyamaz olmuştum nerdeyse final haftasiyla dagitmisim kendimi :asd:
Sevdiceğimin de cenaze ziyareti nasil olsa bitti geri dönüyor ceki duzen vereyim artik kendime dedim :p
Yaklasik 1 haftadir yanimda degil ve nasil ozluyorum sipayi :s: yarin donuyor ki cok sukur :cee:
Çarşamba günü guzel bi haber bekliyorum günlüğüm insallah aliciim :hile: aldigim haber dakikasina burda seninle paylasicam soz :cee:
Yarin dersim ogleden sonra sukur kiii uyuyacagim diyordum ama sabah 10da sevdicek burda olcakmis karsilamak da bana duser tabiki O zaman hemen uyuyayim ki sabah 10 olsun optum gunlukcanim gorusmek uzere
Sevgiliii günlüğüm sevgilim döndü döneli seni ihmal etmisim ki ben sorry :/ Bugün pek bişey yapmadim aslinda sabah derse gittim sınava girdim tabi sonra sevgilimin dukkanina gittim akşama kadar ordaydik dışarı çıkamadık. Gezicektik bugün ama sevgili kaynım dükkanı bize bıraktı bugün :/ biz de orda vakit öldürdük..
Sonra evime geldim can dostum elifimle yemekler yaptik miss gibi ev yemekleri hemde. Pizza falan söylemedik yani disaridan bildigin biz anne yemegi yaptik yedik :p sinavlara calismaktan ancak firsat bulabildik ne yapalim sonra sevgilim dukkani kapatip eve gecerken bana asagi insene bi dedi şapşalll hediye almis bana :dd Seviyorum ulan.
Günümde böyle geçti gunlukcağzim. Hadi öptüm seni hoşçakal :ask
Günlüğüüüm mutluyummm bugünümü de sevgilimle geçirdim işte. Sınavlarım bitti çok şükürr :şirine:
Anneciğim de aradı biletini al gel diye çok özledim onları da özellikle minnoş yeğenimi :şirine:
Sevgilimi de oraya götürmek istiyorum hazir götürmüsken babamla tanistirmak :p Ama kendisi utangaç birazcik yaw :oy: Anneyle ablayla enisteyle tanistirdik bir kaldı baba bakalım ne zaman nasip olucak :asd:
Sevgilim ne kadar gitme dese de ailemi çok özledim bi kaç günlüğüne gitmem gerek ama önümüzdeki hafta :asd: Hazır sınavlarım bitmisken rahat rahat sevgilimle birazcik vakit gecireyim :şirine: Elifimide bekletiyorum kızcağız gitmek istiyor sınavları bittiği için ben göndermiyorum daha anca beraber kanca beraber be kanks :cee::hello:
Sevgilim bebeğiim hayatımın anlamı iyi ki varsın bana güzel duyguları yaşattığın için teşekkür ederim :cici:
Moralim aşırı bozuk hep mi şanssız olur bi insan bi işi de yolunda gitmez ben anlamıyorum ki! Kafamı toplamam lazım sanırım birazcik. Istanbul'a gidiyorum ailemin yanına umarım buralardan uzak kalmak iyi gelicek birazcık. Tatil zamanında geldi. Iyi de gelir inşallah...
Hayal kırıklığı yaşıyorum son bir kaç gündür hiçbir işim yolunda gitmedi uğurla da aram bozuk bilmiyorum ne yapacağımı. Neyse artık bakıcaz bi çaresine. Yine kendi yaralarımı kendim saracağım gibi görünüyor.
Yaşadığım hayal kırıklıkları ne kadar da çok fazla düşündüm de bugün insanda şans olmayiversin. Neyden korkuyorsam o geliyor ışık hızıyla başıma!
. ben seni ayak parmaklarından, saç telinin en ucuna kadar sevdim. yanında kendim olmama izin verdiğin için sevdim. hiçbir şeye ve hiç kimseye aldırış etmeden her davranışımı onayladığın için sevdim. sevgilimden çok en yakın arkadaşım olduğun için sevdim. uyuyabileyim diye bana okuduğun kitaplar için sevdim. uykundan uyanıp arkanı dönerken alnıma kondurduğun öpücük için sevdim. yalanlarını sevdim. bak hatta beni sevmeyişlerini sevdim. bir insan bir insanı ne kadar çok sevebilirse, seni o kadar çok sevdim. ben seni kendimden daha çok sevdim .
O kadar cok hiçbisey yapmayasim var ki. İstanbul'a geldim bu arada gunlukcan ailemin yanindayim. Balkesi cok ozledim simdiden beee uğurumu da cok ozledim. Ama kafami toplamam icin balkesden bi haftaligina da olsa uzaklasmam iyi oldu.
"Sensiz balikesirin bi anlamı yokmuş bu sehri birakip gittigin dakikada anladim" mesaji da cok gecikmeden geldi. Umarim kiymetimi bilirsin her an her saniye aklimdasin be !!