Kaybolan Malezya Uçağı

Konu sahibi son olarak 1614 gün önce görüldü
bilmeyen arkadaşlar için kısaca geçeceğim, 8 mart 2014'te taşıdığı 239 yolcu ile çin denizi üzerindeyken kayıplara karışıyor bu uçak ve o günden beri arama çalışması yapıldığı halde ne bir ize rastlanıyor ne bir enkaza (dilerseniz daha detaylı bilgiyi internetten alabilirsiniz)

şimdi konumuza gelirsek, bu uçağa ne olmuş olabilir arkadaşlar sizlere soruyorum

teorilerden biri uçağın kaçırılmış olması, fakat uçaktaki çinli ve malezyalı vatandaşların daha önceden bu tarz terör faaliyeti yapmadığı ve uçağın radyo iletişiminin radardan kaybolmadan önce kapatıp kapatılmadığı konusunda emin olunmadığı biliyor.

"her yukarı çıkan şey aşağı inmek zorundadır"
uçak kaybolalı 200 günden fazla bir zaman geçti ki bu süreçte uçağın yakıtı bitmek zorunda.

işte tam burada uzaylı kaçırılma olayını düşünmemiz gerekiyor, biliyorum saçma gelecek ama şuanda vikipedi bilgisine dahi baktığınızda kaybolan uçak hakkında iki teori üretilmiş, biri terör faaliyeti sonucu kaçırılma, diğeri ise dünya dışı varlık tarafından kaçırılma.

200 gündür o 239 kişinin ailesi yakınlarını bekliyorlar ama belkide o 239 kişi farklı bir galakside, veyahutta farklı bir gezegende yaşamlarına devam ediyorlar...

bazi basin demiski ucagin pilotu intihar etmis olabilir öldürülmüş olabilir ucak otomatik pilota gecmis ordan benzini bitene kadar gitmis de gitmis .s yolcularda havasızlıktan ölmüş. Abi ucak hint okyanusunda kaybolmuş zaten yani tekrar aramalara baslansa en az bir yil surermis .s o bir yilda zaten birhalta rastlanmaz bence. diyelim ki uzaylılar kaçırdı oda bir ihtimal olabilir hatta keşke oyle olsa. İnsanlıktan sıkıldık gelin azıcık da aksiyon olsun yahu. Ama bence onlar değildir.

Aklıma philadelphia deneyini getirdi.

bi de vurulan malezya uçağı var
bence malezyanın cenabetliği
bi de iki uçağa da bilet alıp iptal ettiren bi abimiz var xd

Günümüzde bu tür olayların örnekleri çok ve farkında mısınız bir süre sonra herşey unutuluyor.

harbi kaç ay oldu uçağı bulamadılar, arama çalışmaları ne alemde kim bilir.

Geçen haberde okumuştum iki uçak da aynı firmaya aitmiş firma o günden sonra tamamen zarara sürüklenmiş indirimler ile dahi kurtaramamışlar.

Hakkında saçma sapan teoriler üretilen kayıp uçaktır. Ama en komiği de bu konuda ki dünya dışı varlıklar tarafından kaçırılma konusu. Uçak şu anda Çin denizi derinliklerinde, ne yazık ki yolcuların cesetleri ile beraber yatmaktadır.

lost dizisinin yeni bölümlerinde göreceğimizi umduğum uçak.
see you in another life 239 yolcu

Uçağı Amerikalılar yanlışlıkla vurmuş olabilir. Daha önce de bizim bir gemimizi yanlışlıkla vurmuşlardı. (Tatbikat kazası)

Hakikatten nerede bu uçak çeşitli söylemler var ama tek bir izin bile olmaması bilemiyorum Altan bilemiyorum..

Aileleri umutla haber bekliyor fakat henüz bulunamadı. Bu kadar süredir ortada hiçbir iz bırakmadan kaybolması düşündürücü.

Geri