Kaybedenler Kulubü

Konu sahibi son olarak 3067 gün önce görüldü
Kaybedenler Kulubü

* bknz : türk filmi

* havalı bir isim olduğu kesin :cici:

Nejat İşler (adamım) :)'in baş rolde oynadığı harika bi' film.
Tarif edemedigim kadar sevdigim,gözde filmlerimden ve sizlerede henüz izlemediyseniz ölümüne tavsiye ederim.

En sevdiğim repliği
"+Sizinle daha önce yatmış mıydık?
Madem her gece yatıyoruz,neden hep birlikte yatmıyoruz ki?"

Severek izlediğim ciddi filim ve komedi filmi.

Sigaramın dumanında dumanı şarkısıda harika :)

Benim gibi film tutkunu birisi izlemedim diyince insanların inanamadığı ve bir çok kişinin çok beğendiği türk yapımı komedi duygusal bir film. Bunu izleyen arkadaşımın hayata bakışı haraketleri konuşması tamamen değişti diyebilirim.

Güzel bir radyo programı. Filmi abarttıkları kadar güzel bir film olmasa da bazı replikleri gerçekten başarılı..

Filminden ziyade hala devam eden radyo programını dinlemenizi öneririm.

Melih' e katılıyorum.

Eski sevgilimi hatırladım.
Hangisini ?
İşte onu hatırlayamadım.... Repliklerden bir tanesi ;)

bu mekani cok seviyorum:p
ayrica bu ve turevleri olan filmler yuzunden ne iliskiler bitti ya rab

Bol bol sevisme sahneleri yuzunden aile ile izlenmiyecek bir film. Fakat filmde begendigim tek sey muzigidir. Nasil diyordu ? Pencere de oturmusum oturmus. Turkuler tutturmusum tutturmusss. Su garip bas bi yerlere vurulmazz. Gurbet ellerde gayri durulmaz. Sigaramin dumani da dumaniii. Yoktur aman su yarimin imaniiil.

Yazar burda fena halde efkarlandi. Sirf bu sarki icin film izlenebilir diyorum ve gidiyorum.

En yakın arkadaşımın internet Üzerinde edebiyat aşıkları ile ayarladığı düzenleme.
Hatta geçen hafta sonu istanbul da toplanıp, şiirler düzenleyip, deli gibi eğlenip, dertleşmişlerdi.

Film den falan haberim yok.

'Bunca insan yalnızken neden bunca insan yalnız' repliği ile akılları karıştıran film.

aklima ps I love you da ki o replik geldi

hepimiz yalnizsak ayni zaman da beraberizde:p
film charles bukowski den alintilarla doluydu bence.

Forumbahane'nin kişisel sayfanız bölümü tıklandığında aklıma gelen ilk isim. Evet, konu başlıklarını dikkatle inceleyin :

g4en.jpg

Forum, forum değil Kaybedenler Kulübü sanki. :D

bu klubu bi bulursam bombalayacagim:D
milyonerler klubu niye yok ne fakirsiniz ya utanin:p

bokunu çıkardınız şu filmin.
öyle süper bi film de değil.

Daha bir ay önce izledim bu filmi.
Çok mu beğendim çok mu matahtır.
Hayır,standart Türk yapımı.

Geri