Kaybedecek bir şeyin kalmaması özgürlük galiba ...

Konu sahibi son olarak 2382 gün önce görüldü
bkz : aşırı eğlenmek
: yeri değişmeyen şarkılar

Bu videoyu bir gün canlandırmak yapacaklarım listesinde. lhjhkl

[YOUTUBE]TumQEH_WCMc[/YOUTUBE]

njnQJM.jpg

Peçete yiyen bir ruh hastam var. Bileydim bir rulo peçete alırdım ljkhljk

yirmi yıl önce dünyayı değiştirebileceğimi zannederdim. On yıl önce dünyanın buna değmeyeceğine, çevremi ve kendimi değiştirmemin yeterli olacağına inandım. Birkaç yıl önce de iyice hedef küçültüp, sadece kendimi değiştirebilmek için harcamaya başladım bütün enerjimi.
şimdi ise çoraplarımı değiştirmeye bile üşeniyorum. Bok yesin her şey değişir diyen filozof. Ne dünya, ne insanlar, ne çekilen acılar değişiyor. Sadece rüya görüyor ve umutsuzca uyanacağımız anı bekliyoruz..
Bir meyhane sandalyesi ya da onkoloji kliniği ya da rahat ev yatağı, ne fark eder? O kadar uzak ki aslında herkes herkese, yan yana olsak bile dokunamıyoruz birbirimize.

.
.
.

sayfanın ismini görünce Chuck Palahniuk aklıma geldi

Ruh Halim

o-zaman-dans-vol-2--185587.jpg

[YOUTUBE]UbxUSsFXYo4[/YOUTUBE]

Bir yerlerde gramofona bulanmis saraba selam olsun.

Sıcak yaz gününde üşümeyi özleyen ben yeşilin tonunda yerimi buldum.
Yer : Purenli Yaylası

3qdXAj.jpg

Dünyanın en eski mesleği "kendini satmak"tır. Bunu "fahişelik" ile karıştırmak da bir o kadar eski bir yanılgıdır.

"....çünkü en iyi tanıdığım insanım."

We believed wed catch the rainbow
Ride the wind to the sun
Sail away on ships of wonder
But lifes not a wheel
With chains made of steel
So bless me come the dawn
[YOUTUBE]p3VgV31vmUE[/YOUTUBE]​

"Akılsızlık etmeyin. Geri dönüp o kırmızı çiçeğin altında durun ve o son zahmetli kilometreyi ketedin. İlerleyin ve eski, yıpranmış kapıya vurun. Mağaraya tırmanın. Bİr düşün penceresinden sürünerek girin. Çölü elekten geçirin ve bulduklarınıza bakın. Yapmanız gereken tek şey bu.

Psikanalitik bir öğüt mü istiyorsunuz ?
Gidip kemik toplayın."

en sevdiğim yorumlardan.

[YOUTUBE]ltfIiRtaNfs[/YOUTUBE]

Geri