Kawasaki H2R

Konu sahibi son olarak 3849 gün önce görüldü
Şimdi bu fotoğraflarını gördüğünüz arkadaş, beni cbr 1000'den vazgeçiren ve bir süreliğine motorda siyah renge ara verdiren arkadaştır. Özelliklerine filan girmek istemem. Bakın ve inanın. Acımasız bir kardeşimiz bu yani.

tumblr_ncsa6hg1FF1r2wb1po2_500.gif

kawasaki-ninja-h2-pics-and-video-show-a-game-changer-photo-galleryvideo_20.jpg

2015-Kawasaki-Ninja-H2R-Wallpaper.jpg

Kawasaki-H2R-Picture-Wallpaper.jpg

Kawasaki-H2R-For-Desktop-Wallpaper.jpg

KawasakiH2R4.jpg

Kawasaki-H2R.jpg

Tasarim cok guzel.

Neydi sivri sonek modeli miydi.

3 yıl sonra beni cepten ara tatlım :karizma:

3 yıl sonra benim kamburum çıkar
3 yıl sonra bu motorun daha iyisi çıkar
3 yıl sonra ben var ya ben
ah o ben var ya o ben çooook yaşlanırım.
ararım ama, ölüm döşeğinde helalli istemek için.
kalkmış 3 yıl diyo ya, git yat lan
moralimi bozdun.

3 yıl sonra benim kamburum çıkar
3 yıl sonra bu motorun daha iyisi çıkar
3 yıl sonra ben var ya ben
ah o ben var ya o ben çooook yaşlanırım.
ararım ama, ölüm döşeğinde helalli istemek için.
kalkmış 3 yıl diyo ya, git yat lan
moralimi bozdun.

napalım fakirlik böyle bişey asdfas

gecen senemiydi oyle hatirliyorum cikisini. 300 kusur beygir ne demek ya canavar bu...

bende büyük motor almayı planlıyorumda düşüp ölmekten korkuyorum geçenlerde aldım alacakdım anam hakkımı helal etmem dedi vazcaydım

bende büyük motor almayı planlıyorumda düşüp ölmekten korkuyorum geçenlerde aldım alacakdım anam hakkımı helal etmem dedi vazcaydım

Merhaba. İzin verirsen az buçuk bilirkişi olarak birkaç tavsiyede bulunayım. İkisi de Honda olmak üzere biri 150'lik scooter, diğeri 1000'lik racing motor sahibiyim. Ayıptır söylemesi ailemizde 4 tane de araba var. Buna rağmen ne araba, ne de 1000'lik motorla seyahat ediyorum. Genellikle scooter ile seyahat ediyorum. Sebebi hem yakıt tasarrufu, hem de trafikten kurtulma. İstanbul trafiğinde arabayı sadece ihtiyacım olan iş zamanlarında, büyük motoru ise özlemle karışık gezinti ihtiyacı zamanında kullanıyorum. Trafikten kurtulmak için neden 1000'liği kullanmıyorsun, daha hızlı olmaz mı diye soracak olursan, bu büyük motorlar trafik motor değildir normalde. Şehir içi için transalp motorlar uygundur. Ona göre dizayn edilmiştir ve trafikte bünyeyi yormazlar. Racing motorlar ise yorucudur. Onu sürme bilinci daha bir başkadır. Adrenalin motorudur bunlar. Güç motorudurlar. Fakat bu söylediğimi tehlikeye atılmak olarak algılama tabi. Sana tavsiyem ise büyük motordan caydırmak üzerine değil, aksine teşvik etmekten yana olacak. Fakat büyük motor tecrüben yok ise öncelikle 250'lik bir vitesli almalısın. Yeterince tecrübe kazanmadan büyük motora geçmek çok tehlikelidir. 150'lik hondanın son hızı 120 km iken, 1000'lik motor bu hıza devirli halde birinci viteste ulaşıyor. Bu bahsettiğim fark akılalmaz bir durum. Üçüncü viteste gaz verince tek tekere düşebiliyor. Yani o güç üçüncü viteste bile ön kaldırabiliyor. Bu da tecrübesiz bir kullanıcı için direk ölüm tehlikesi demektir. Peki 250'lik motoru ne kadar kullanmam lazım ki büyük motora geçeyim diyeceksin. En az 70-80 bin km yol kat etmek gerekir. Yoksa büyük olsun küçük olsun herhangi bir iki tekerli aracın ölüm tehlikesi dört tekere göre daha fazladır diye bir şey yok. Tehlike tamamen dört tekerli araçların dikkatsizliğinden kaynaklanır. Tabi çift tekerli araç kullanıcısı çok çılgın değilse. İyi düşün, doğru karar ver.

Merhaba. İzin verirsen az buçuk bilirkişi olarak birkaç tavsiyede bulunayım. İkisi de Honda olmak üzere biri 150'lik scooter, diğeri 1000'lik racing motor sahibiyim. Ayıptır söylemesi ailemizde 4 tane de araba var. Buna rağmen ne araba, ne de 1000'lik motorla seyahat ediyorum. Genellikle scooter ile seyahat ediyorum. Sebebi hem yakıt tasarrufu, hem de trafikten kurtulma. İstanbul trafiğinde arabayı sadece ihtiyacım olan iş zamanlarında, büyük motoru ise özlemle karışık seyahat zamanında kullanıyorum. Sana tavsiyem ise büyük motordan caydırmak üzerine değil, aksine teşvik etmekten yana olacak. Fakat büyük motor tecrüben yok ise öncelikle 250'lik bir vitesli almalısın. Yeterince tecrübe kazanmadan büyük motora geçmek çok tehlikelidir. 150'lik hondanın son hızı 120 km iken, 1000'lik motor bu hıza devirli halde birinci viteste ulaşıyor. Bu bahsettiğim fark akılalmaz bir durum. Üçüncü viteste gaz verince tek tekere düşebiliyor. Yani o güç üçüncü viteste bile ön kaldırabiliyor. Bu da tecrübesiz bir kullanıcı için direk ölüm tehlikesi demektir. Peki 250'lik motoru ne kadar kullanmam lazım ki büyük motora geçeyim diyeceksin. En az 70-80 bin km yol kat etmek gerekir. Yoksa büyük olsun küçük olsun herhangi bir iki tekerli aracın ölüm tehlikesi dört tekere göre daha fazladır diye bir şey yok. Tehlike tamamen dört tekerli araçların dikkatsizliğinden kaynaklanır. Tabi çift tekerli araç kullanıcısı çok çılgın değilse. İyi düşün, doğru karar ver.

çok yararlı oldu ben Anamın sözünü dinliycem teşekkürler :)

Geri