Kavganın Reyting Alması

Konu sahibi son olarak 1143 gün önce görüldü
Tv Dizileri, Yarışma Proğramları, Sabah Proğramları, Magazin Proğramları, Spor Proğramları ...

Televizyon da izlenebilecek hemen herşey de kavgaya, bağrışmalara, tehditlere alabildiğince yer verilmesi ve bunun gerçektende reyting getiriyor olması sorunu..

Evimin salonunda, birilerinin ekranımdan odamın içine durmadan bağırıp durması .. Birilerinin özel, ailevi, siyasi, gerekli gereksiz, senaryo yada kurgu, aşk yada para, kirli yada temiz her şekilde sabah akşam bağırıp durması ..,

Bundan kaçınmak için özellikle dizi saatlerinde salonda oturulamaz hale gelmeme rağmen bunun her geçen gün daha kaçılamaz hale gelmesi ..

Siz bu kadar kavganın nesini izlenilesi buluyorsunuz ahali?

bu yuzden unw boyunca ılk yıl cemaat yurda tv sokmamıstı ve ben eksıklık hıssetmıyordum 2. yıl kendı evıme cıktıgımda evde kucuk televızyon vardı ama hıc acmazdım.halada eve gıttıgımde evde kardesımle oynuyorum ne bıleyım tablette takılıyorum goz ucuyla bakıyorum en masum dızıde bıle kavga var o yuzden pek bakmıyorum

Bkz: forumsal

Forum, forum değil BBG evi gibi...

Her zaman bu tip olaylar prim yapmıştır meraklı gözler ellerinde çekirdekle sizi izler keyif alır..Mesela forumda hareket yokken kavga olunca online sayısı 3 katına çıkar bir anda.. :D

Bizim halkımız seviyor böyle şeyleri :)

Genelde tv izlemediğim için uzak kalıyorum bu gibi durumlara.

Gündeme gelmek, gündemde kalmak isteyenlerin basit tarzlarıdır. Oysa üreten ve emek veren insanın kavga ve huzursuzluktan beslenmeye ihtiyacı yoktur.
Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz.

Khabibin çok süper bir dayak attı baya reyting aldı ben bile ekrana kilitlenip sandelyenin üstüne çıkıp vur lan vur vur diye dişlerimi sıkarak bağırdım

Millet olarak kaosu sevmeyen bizden değildir düşüncesindeyiz.

Siddetli seviyoruz! Toplum olarak olayimiz bu

Cahiller hep merak eder ne olacağını. Yaşamış, görmüş olanlar nefret eder kavgadan, şiddetten.

forumda kavga olunca da reyting yapıyor
şiddet hayatin her alanında var malesef

insanların rezil hallerine bakıp "ne salak insanlar var yeaa" diyerek kendimizin çok zeki, aklı başında efendi insanlar olduğumuzu düşünüyoruz.

Kavgaya meyili olan bir toplum oldugumuz icin izlemekte heyecanli oluyor: d

Kavga var ?

Camera 》record video

Geri