Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hiç kavga etmedim, sözlü tartışmalara bile pek girmemeye özen gösteririm. Sesin yükseldiği yerde ben kitlenip kalıyorum genelde. Her ne kadar sert ya da ters görünüyor olsam da kimsenin saçını başını yolup ağzını burnunu kıramam.
Henuz kimseyle bu yonde bir fiziksel temasim olmadi bu yastan sonra da olacagini sanmiyorum. Sözlü tartışma ise maalesef mizacım gereği kacamadigim bir durum ama aslinda sevdiğim insanlarla ciddi tartismalara girince aglayasim geliyor benim, kötü söz duyarsam boğazım düğümleniyor. Önemsemedigim insanla cokzel tartisirim, delirtirim ama sakin kalabilirim.
Nadir de olsa bana cinnet geçirten insanlar da olmadı değil tabi o zaman ben ben değilim.
Kusura bakmayın şimdi de sözlü olarak kavga ederken boyunuzdan büyük laflar ettikten sonra karşınızdaki kişinin sizi boyunuza gömme isteğini de hoş görün. Yakıştırmama durumu yok gerektiyse napalım yani :aeg:
Ben hiç bir bayana yakıştıramıyorum. Bayan dediğin nazik, zarif ve sevecen olur. Börek, çörek ve imambayıldı yapar. Siz biz erkeklere bakmayın, bizim atalarımız ormanda gezer, mağarada konaklardı. Oradaki komşulardan huy kapmışız.