Kavga eden kadınlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Konu sahibi son olarak 2808 gün önce görüldü

Kavga eden kadınlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Kadına hiç yakışmıyor

Kullanılan: 1 50.0%
  • Haksızklığa uğradıysa normaldir

Kullanılan: 1 50.0%
  • Bence;

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    2
Hiç yakışmıyor hiç.

Kavga eden erkek için ne düşünüyorsam kadın için de onu düşünüyorum
Bağnazlık

Hiç kavga etmedim, sözlü tartışmalara bile pek girmemeye özen gösteririm. Sesin yükseldiği yerde ben kitlenip kalıyorum genelde. Her ne kadar sert ya da ters görünüyor olsam da kimsenin saçını başını yolup ağzını burnunu kıramam.

Henuz kimseyle bu yonde bir fiziksel temasim olmadi bu yastan sonra da olacagini sanmiyorum. Sözlü tartışma ise maalesef mizacım gereği kacamadigim bir durum ama aslinda sevdiğim insanlarla ciddi tartismalara girince aglayasim geliyor benim, kötü söz duyarsam boğazım düğümleniyor. Önemsemedigim insanla cokzel tartisirim, delirtirim ama sakin kalabilirim.
Nadir de olsa bana cinnet geçirten insanlar da olmadı değil tabi :liv: o zaman ben ben değilim.

Kadına hiç yakışmıyor diye bir şey yok. Yakışmıyorsa kavga insanlara yakışmıyor.

Şiddete karşıyımdır.

Haklarını savunmalı :ayh:

kadınlara yakıştıramadığım davranışlar.

Kusura bakmayın şimdi de sözlü olarak kavga ederken boyunuzdan büyük laflar ettikten sonra karşınızdaki kişinin sizi boyunuza gömme isteğini de hoş görün. :) Yakıştırmama durumu yok gerektiyse napalım yani :aeg:

Arada bir izliyorum. Komik oluyor bence.

Ben hiç bir bayana yakıştıramıyorum. Bayan dediğin nazik, zarif ve sevecen olur. Börek, çörek ve imambayıldı yapar. Siz biz erkeklere bakmayın, bizim atalarımız ormanda gezer, mağarada konaklardı. Oradaki komşulardan huy kapmışız.

evcil kedi vahşiliğini yakalıyorlar abi. kapalı alanda ise çok daha büyük sıkıntı.

Geri