Katrina Law Kimdir

Konu sahibi son olarak 2227 gün önce görüldü
indir.jpg

Katrina Hukuk (1 Ocak 1978 tarihinde Joyce J. Houseknecht doğumlu Deptford, New Jersey ) Amerikalı aktris. O 1995 New Jersey temsil Miss Teen USA Pageant 17 yaşındayken,. [ 2 ] Kanun ayrıca onun grup "Soundboard Fiction" in solisti ve bas oyuncu. O Mira rolünü (Batiatus'un evinde bir köle) oynadı Starz televizyon serisi, Blood and Sand: Spartacus ve Spartacus: Vengeance . 2013 yılı itibariyle, o CW yinelenen bir rol televizyon dizisi isabet etti Ok gibi Nyssa al Ghul , kötü şöhretli lideri kızı Assassins Ligi , Ra al Ghul .

Hukuk yönetmen yanında çalıştı Adrian Picardi üreticileri ile Eric Ro ve Don Le adlı düşük bütçeli bir web dizi oluşturmak için, Direnç . Picardi serisi 'resmi yaratıcısı ve yönetmeni oldu.

2011 yılında, Hukuk "adlı bir eylem odaklı projesi tamamlandı 3 Dakika yönetmen ile " Ross Ching , üretici Don Le ve George Wang , oynadığı Harry Shum Jr , Stephen "seğirme" Patron (üzerine koşucu kadar sezon 4 Fox'un arasında So You You Can Dance düşünün , ve kendini. Law'ın annesi Tayvanlı .

Filmografi [ değiştir ]
Yıl Film Rol Notlar
2000 Şanslı Sayılar Genç Kız aka Lucky Number - Japonya (İngilizce başlık)
2001 Üçüncü İzle Ani Bailey Bölüm "" Adam Yeter "
2001 Bottomfeeders Ursula
2002 Reba Morgan Brooks Bölüm: "Kral ve Ben"
2002 Emmett Mark Francine aka Killing Emmett Young - ABD (video başlığı)
2003 44 Dakika: North Hollywood Shoot-Out Kate
2005 Gerdanlık Santo aka Bozukluk - ABD (DVD kutusu başlık)
2006 Eğer burada yaşasaydın, Sen Şimdi Ev olun istiyorum (TV)
2006 All In Satıcı No: 1
2007 Yeni Bir Yarın Katherine Schatz
2007 Rookie: CTU Kate Wyman
2008 Stiletto Biker Chick No 2 aka Kadife Spider - Japonya (İngilizce başlık)
2008 Rookie: Gün 3 Ekstraksiyon Kate
2009 Chuck Alexis Bölüm: "Beefcake Karşı Chuck"
2009 Kuckledraggers Jenna
2010 Spartacus: Kan ve Kum Mira Beş bölüm: "Whore", "Revelations" "Them All Kill" "Eski Yaralar", "Parti Favors", ve
2010 Arayıcı Efsanesi Garren Mord Sith Üç bölüm: "Walter", "Extinction" ve "Tears"
2010 Grind Jemma
2010 An American Hero Emily Latchaw (Post-üretim)
2010 Direnç Lana
2010 Mafioso Alex Johnson (Post-üretim)
2011 3 Dakika Kadın Hunter
2012 Spartacus: Vengeance Mira
2013 Death Valley
2013 Ch: os: tr Amber (TV)
2013 Kar Bride Greta Kaine Damgasını Film
2014 Arrow Nyssa al Ghul

Geri