Katil Oldum...

Konu sahibi son olarak 636 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabah kahvaltımı yaptım ve kahve içmek için su ısıttım su fazla olunca surahiye aktardım o aradada balığımın fanusunu temizliyordum hayvanın üstünek kaynar suyu boca ettim :(
5 sn içinde ruhunu teslim etti. O cıvıl cıvıl dönen balıkım artık kımıldamıyordu :( suyun dibinden bana bakıyordu psiklojim çok bozuk :(

Öbür dünyada oda senin üstüne kaynar su doker ödesirsiniz korkma :D :D :D :D

ya bişey olmaz ßaşak takılma bu kadar sanki bilerek mi döktün sıkma canını sevgiline soyle telefon ac bırazda duygusala bagla sana yenisini alsın :D

Hiç birşey bilmiyorsan una bula inceden bir cız bız tamam :D :D :D

ya bişey olmaz ßaşak takılma bu kadar sanki bilerek mi döktün sıkma canını sevgiline soyle telefon ac bırazda duygusala bagla sana yenisini alsın :D

Hiç birşey bilmiyorsan una bula inceden bir cız bız tamam :D :D :D

Zaten sevgilim almıştıııııııı onu o gerizekalıya sinirliyim aklım ondaydı sabah sabah hayvanı yaktık o kaynar suyu hakeden aliydi yani ... yaktığımı duyarsada almaz yenisini ...

Ayrıca japon balığını nasıl yiyebilirm sen yedinmi tadı nasıl ki :(

sen yemıycen kedilere bi güzellik yap be madem bi can aldın bide kıyak yap ödestir sevapla gunahları :D:D:D:D:D

Ayrıca sevgiline duygusal yapıcan onu gorunce senı hatırlıodum falan ne olur canım ne olur askım kesin alır merak etme :D

YABGU ilk okudugumda bende aynı tepkiyi verdim hala guluyom :D:D:D:D:D:D

sen yemıycen kedilere bi güzellik yap be madem bi can aldın bide kıyak yap ödestir sevapla gunahları :D:D:D:D:D

Ayrıca sevgiline duygusal yapıcan onu gorunce senı hatırlıodum falan ne olur canım ne olur askım kesin alır merak etme :D

YABGU ilk okudugumda bende aynı tepkiyi verdim hala guluyom :D:D:D:D:D:D

Konuşmuyoruz zaten konuşsakta duygusallık işlemez aliye ayrıcana gülmesenize bee :( kedilere falan yedirtmicem içini doldurtup saklicam :hih:

icini doldurup saklıycanmı :D:D:D hepimiz toprak olacaz bence oyle yapma :D hem daha yenı tadı nasıl ki diye soruyordun :haha: :haha: :haha:

tamam sevgilinle aran bozuksa iste bu vesileyle biraz arayı düzeltin :D ayrıca nasıl islemez ya duygusallık siz ikna etmek biz ikna olmak icin yaratıldık onuda beceremiyosanız atlayın kopruden :haha: :haha: :D :D

icini doldurup saklıycanmı :D:D:D hepimiz toprak olacaz bence oyle yapma :D hem daha yenı tadı nasıl ki diye soruyordun :haha: :haha: :haha:

tamam sevgilinle aran bozuksa iste bu vesileyle biraz arayı düzeltin :D ayrıca nasıl islemez ya duygusallık siz ikna etmek biz ikna olmak icin yaratıldık onuda beceremiyosanız atlayın kopruden :haha: :haha: :D :D

yaaaaa yedin sandımmm ondan sordum tadını ben balık sevmeeemmmmm :sulugoz:
Ben ikna edemem kalasımdır o konuda Alla Alla yaaa yeni balık alıp koycam napim bunuda gömim ben :(:(

Göm sen onu bence bide toren hazırla 3 ü 7 si 40 ı 52 si falan helva dagıtırsın ßaşak :D:D:D

Saka bir yana üzülme bu kadar olur yani kasti birsey yok istemeden odlu yenisini al takma fazla kafana :)

Göm sen onu bence bide toren hazırla 3 ü 7 si 40 ı 52 si falan helva dagıtırsın ßaşak :D:D:D

Saka bir yana üzülme bu kadar olur yani kasti birsey yok istemeden odlu yenisini al takma fazla kafana :)

10 tanede fakir giydirim istersen hayvanın anısına saygı için :hih:

alim dimi yenisini :cici:

Hı Hı al tabi tal adını da ölen balığının ismini koy :)

azcık psikolojini bozayım:zuha:

kazayla bi can aldın farkındamısın? Kim bilir ilerde bi ev kurup çoluk çocuğa karışıcaktı.Sen doğum anlarını izleyecektin. Ailesi genişleyecekti.Sen daha büyük bir akvaryum alıcaktın. Düğünlerini sen yapıcaktın.Torunlarını görecekti kim bilir.Ha sen resmen bir geleceği bir hayalleri yıktın.:sulugoz: :sulugoz:

azcık psikolojini bozayım:zuha:

kazayla bi can aldın farkındamısın? Kim bilir ilerde bi ev kurup çoluk çocuğa karışıcaktı.Sen doğum anlarını izleyecektin. Ailesi genişleyecekti.Sen daha büyük bir akvaryum alıcaktın. Düğünlerini sen yapıcaktın.Torunlarını görecekti kim bilir.Ha sen resmen bir geleceği bir hayalleri yıktın.:sulugoz: :sulugoz:

sanki bi kabileyi yok ettim :haha: sus yaa olayı resmen toplu katliama çevirdin :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri