Katil Kim ?

K
  • Kullanıcı Külkedisi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü
Cinayetten önceki gün Kenan'ın evinde doğum günü partisi olur.Partiye 4 Kişi katılır.Kenan'ın en yakın arkadaşı Ali Kenan'a bir pasta alır.Kaan Pastayı Kendisinin kesmek istediğini söyler.Kenan pastayı keser.Buse pastayı mutfağa götürür ve tabaklara koyarak geri getirir.Ahmet Kenan'a 1000 TL Borcundan söz eder ama Kenan sinirlenir ve Ahmet'i evden kovar.Ama sonra çok üzülür.Ali 1000 TL yi ister ve kendisinin ona vereceğini söyler.Parti Saat 02:00 Da Biter.Otopsi Raporunda Saat 04:00 Sularında öldürüldüğü ve 06:00 Da Kapıcı tarafından ölü bulunur.Kenan'ın Ahmete 1000 Lira Borcu Olduğu ve Busenin Kenan'ın Sevgilisi olduğu söyleniyor.Cinayetin Bıçakla işlendiği ve üzerinde Kaan'ın parmak izi vardır.

Şüpheliler :

Ali : Ahmetten şüpheleniyorum o adam para için herşeyi yapar.

Ahmet :Kenan'ın bana 1000 TL borcu var ama ben 1000 TL İçin adam öldürmem.

Kaan : Ne ? Ben Kenan'ı asla öldürmem.Ben cinayet işleyemem.

Buse : Sevgilimin ölümü beni şoka soktur.Şuanda hiçbirşey söyleyemem.

Kapıcı :Benim cinayetle hiçbir ilgim yok.Ben saat 6:00 da Kenan beyi evinde buldum.Tek bildiğim bu.

İpucu : Cinayette işbirliği vardır.Bu Sayı 2-5 Arasında her sayı olabilir.Yani cinayeti 2 kişide işlemiş olabilir 3 kişide 4 kişide 5 kişide.

Gece evde tek kalan buse olmasina ragmen ölüyü kapici buluyor. Yani buse kaçmis ve de sabahin köründe kapicinin ne isi var adamin evinde.
Yani cinayeti Buse, kapici ve Alinin yardimiyla islemis.

Geri