Kate Middleton’a ne oldu?

• Kullanıcı Larien
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
kdjdj biliyorsunuz Kate günlerdir kayıp… çeşitli spekülasyonlar mevcut. Günler sonra kendisinin uzaktan araba içerisinde bir fotoğrafı çekilebildi lakin (evet lakin) fotoğraftakinin kendisi olmadığını söyleyenler de mevcut.

jsjs bu konuyu sırf Thalassa ile Nilü’nün konuşmalarını okumak ve günlerdir beni bu kadar heyecanlandıran bir magazin konusu olmaması sebebiyle açtım jdjd

@Swat @glu @Hatem @Plesk sizin de bu konuyu merak ettiğinizi biliyorum. @ismail89 senin bu konuda kesin bir hikayen vardır. Gel anlat.

Su içmeyi, dik oturmayı, beğenmeyi ve konuyu takibe almayı unutmayın…

Iste buuuu :D binnnn tane dedikodu var, hangisi dogru, forum halki bilir bence

Meghan’in ahini mi aldi acaba bunlar? Gerci Kate ile cok buyuk sorunlari var miydi bilmiyorum…
Digeri de kanser oldu.

Meghan'in kocasi babasini ziyaret etmis (kanser tedavisi goruyor ) ama kate'nin oldugu yere gitmemis. Var birseyler ama cikar kokusu...
Etme bulma dunyasii. Alma Mazlumun ahini cikar aheste aheste… Ayagini yorganina gore uzat jklhfj Bildigim tum deyimatasozu siralayacagim simdi :d

Haha bugun de pek bir dedikodu yapasim varmis demek.

Herkesin bilmek istedigi o onemli sorular:
-Kate'e ne oldu?
-Kate ve cocuklari nerede?
-Kate komada miydi/komada mi?
-Kate hayatta mi?
-Kate klonlaniyor mu?
-Kate ve William ayrilik surecine girmek isteyip, engelleniyorlar mi veya bunu engelleyen william mi? (Ayrilmak, bosanmak, William'in aldatmasi etc.) < bazi astrologlara gore bunlarin bir rolu var ve kate'in zor bir surecten gectigi soyleniyor veyahut iliskilerinde patlak veren olaylarin gizlenmesi, kate'in artik zorlanmasi, uzun yillardir ayrica
-Insanlar yaygara cikarmakta hakli mi?

Bence biraz biraz kraliyet ailesinin son demlerine geliyoruz. Bu sistem william ve kate'in ogullari george sonrasi tamamen cokmeye baslayacak ve degistirilecek gibi geliyor bana. Sunu da diyeyim, Kate ile cok cok cok sansliydi bu aile.

Kendimi magazin bolumunde calisan ogrenci gibi hissettim :d

İngiliz medyası tonla uyduruk haber yazmış dünde kate kendini göstermiş.

Aaa dogru bide aldatma olayi var. Belki psikolojisi bozulmustur kadinin

simdi bu konuda yazarsam uzun makale gibi olacak, tam da hosuma giden konular... fotograflarla tanitip destekleyebilirim ayrintilari, ama diger yandan ''karisma thalassa. sanane thalassa. uyma dedikodulara, soylentilere veya insanlari uzebilecek haberlere. karisma thalassa.'' diyor bir ses ve onda kalacagim :d dedigim gibi, astrologlar daha cok evlilikleriyle ilgili bir cok sey yazmisti.

Kate’i de mi aldatmislar? Vay babam yaa

Arabadaki o fotoğraftaki kişinin pippa olduğu da konuşuluyormuş, bir insta hesabı takip ediyorum tam bir yılan akademisi kdjd neyse bence pippa’ya benzemiyor fotodaki. Ama ilginç bir şekilde kate’e de benzemiyor. Naptılar bunlar bu kadına??

Geri