KastamonuSpor Için 5'e Kadar Sayalımm..

Konu sahibi son olarak 4354 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galiba arkadaşlar küçük sırlar izleyici kitlesi. Nasıl yani diyen çıkmadı. :p

breaking bad ayarında the wire'ı çok beğeniyorlar ama ben bi iki bölüm izledim henüz. iyidir muhakkak ama breaking bad'e yaklaşabileceğini sanmıyorum. o baş tacım. :p onun dışında dexter'ı izliyordum bitti. şimdi bi arkadaşımın önerisiyle californication izliyorum. ama o da çerezlik. sherlock güzel diyorlar, izlemedim ama.

breaking bad ayarında the wire'ı çok beğeniyorlar ama ben bi iki bölüm izledim henüz. iyidir muhakkak ama breaking bad'e yaklaşabileceğini sanmıyorum. o baş tacım. :p onun dışında dexter'ı izliyordum bitti. şimdi bi arkadaşımın önerisiyle californication izliyorum. ama o da çerezlik. sherlock güzel diyorlar, izlemedim ama.

yav ayar oluyom bütün dizileri bitirdiler bazen keşke 1 yıl geç doğsaydım diyorum , dizilerin yeni bölümlerini bekleme gibi bi dezavantajım olmaayacaaadı :/

yav ayar oluyom bütün dizileri bitirdiler bazen keşke 1 yıl geç doğsaydım diyorum , dizilerin yeni bölümlerini bekleme gibi bi dezavantajım olmaayacaaadı :/

kardeş şu an x yaşındaysan bir yıl geç doğsaydın x-1 yaşında olacaktın. dizileri bekleme derdi ne alaka anlamadım kafalar gitti galiba bizim. :/

ay estağfurullah. :p geriye doğru mu sayıyoruz bu sefer? askdfjlasdf.

Skyler White'ı gugılladılar galiba,ekşi sözlükte okuyorlar yorumları. :SS

Geri de olur naapalım bilemedim.

Six Feet Under izleyin gençler.
çok güzel.

neyse 2000

eheh bu sayma olayı sıktı yahu boşverin, breaking bad izlemeniz güzel ama. benden herkese gelsin öyleyseee:

[YOUTUBE]beM28FLdAzk[/YOUTUBE]

1 dakikalık saygı duruşu öyleyse..

BVYGMhsCEAAzjTb.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri