Kaslı erkek

Konu sahibi son olarak 1058 gün önce görüldü
Doğal beslenme yoluyla yapılan sporun getirileri vücuda tartışılmazdır. Yeterince doğal ve güzel bir görünüme sahip yapabilir insanı. Fakat; İğne yaptırarak gerek bölgesel, gerekse genel etkisi amacıyla; sağlığınızdan eder. Düzgün beslenemiyor ve kaslar gelişmiyor diyorsanız gıda takviyesi olan supplement ürünleri iğnenin yanında çok masumdur. Ben şahsen kendi adıma konuşmak gerekirse; evde çalışıyorum kendime ait olan spor aletleri olan odamda. Hoş spor salonu gibi olmaz ama, işi bilen kişi için 3-4 hareketler bile süper set halinde verimli olabilir.

Adem ve türevleri diyebiliriz buna :D

Patates çuvalı indir kaldır ile olmayacak işler onlar biliyorsun. Biraz emek ver de sen de yap. :)

Dokununca sönecekmiş hissi uyandıran kas kümeleri. Kararında ise güzel de aşırısı mide bulandırabiliyor.

Bir değildir.

Son düzenleme:
Sadece kastan ibaret degilse ve makul seviyede ise goz yormuyor ama bazilarini gorunce cidden yururken korkuyorum : )

Doğru beslenme ve sporla birlikte ulaştıkları bazen abartılı bazen yerinde görüntü. Kollarını kapatamayacak kadar kaslı olanları çok çekici bulamasam da genel olarak hoşuma gider ama lütfen kurbanda şişirilmiş koyun gibi dolaşmayın. Ortamlarda da ''hepsi doğal'' diye ahkam kesmeyin, doğalını anlarız biz :p

Ay resmen baklava ziyafeti demek.:D

Geri