Kaslı Erkek Yerine Baba Vücutlu Erkek

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Bir magazin haberinide arastirma gibi servis etmezsiniz be abi.

Baba vücutlu erkek samimiyeti diye bir şey var.. :))

Lütfen yelda jgjf tamam kibar kadınsın da… Bu kadar nezaket, erkeklerin de gücüne gider:d

kadını erkeği farketmeksizin yemliyorlar . ne istediğinizi bilin arkadaşlar ehehe

Ayva gobek ama , abartmayın da sonra ,p

Ay ne güzel içeriği erkek yermeli bir konu kfjf
Bana da bak, yelda’ya tepkim jfjf

Ben de diyorum ki o zaman, manken fizikli yerine teyze fizikli

yagli vücut evrimsel uygunluk degil ki nerden cikti bu.
modern cagda insanlar daha cok yaglaniyor.
Ayrica kisisel gözlemim fazla cekici erkeklerin aski bulduklarinda daha cok aldatan degil daha sadik olabildikleri yönünde.Vasat ve alti tipler aldatma fırsatlarıni daha cok kacirmazken, çok cekici dedikleriniz genelde daha irade gösterebiliyor aslinda. Çünkü kadinlarda seksepaliteye doyduklarindan ,bunun avlanmasinin cantada keklik oldugunu her zaman bildiklerinden mana arayislari daha derinlesebiliyor. (Belli bir olgunluktan,deneyimden sonra) Derin mana yakaladiklarini da birakmiyorlar. Hepsine felsefi bi vizyon yükledigim yok fakat normal bi olgunlukta ilerleyenlerde gözlemledigim böyle ve hatta onlarin 'bile' partnerleri daha cok aldatma egiliminde. Yunan heykeli adamlar bile hunharca aldatiliyor yani. (gözlem yapacak kadar tanidigim var) bi de siddet yanlisiymis gibi lanse edilmis. Bodyde cok ciddi empati yetisi yüksek bi gay popülasyonu oldugu gibi, çocuklugu oldukca travmatize; akran zorbaligi ile gecmis bu hobiyi kendine bi zırh olarak edinmis, sohbet ettiginizde bi rehberle konusuyor gibi hissedeceginiz ciddi popülasyon da var.Bir cogu sokakta rastlayacaginiz herhangi bir tipten daha naif.Bu işi hayatinin merkezine koyanlarin sosyal becerileri zayifliyor sadece (futbolcular gibi düsünün) Onun disinda siddet egilimi,empati eksikligi falan götten uydurma seyler.

yagli vücut evrimsel uygunluk degil ki nerden cikti bu.
modern cagda insanlar daha cok yaglaniyor.
Ayrica kisisel gözlemim fazla cekici erkeklerin aski bulduklarinda daha cok aldatan degil daha sadik olabildikleri yönünde.Vasat ve alti tipler aldatma fırsatlarıni daha cok kacirmazken, çok cekici dedikleriniz genelde daha irade gösterebiliyor aslinda. Çünkü kadinlarda seksepaliteye doyduklarindan ,bunun avlanmasinin cantada keklik oldugunu her zaman bildiklerinden mana arayislari daha derinlesebiliyor. (Belli bir olgunluktan,deneyimden sonra) Derin mana yakaladiklarini da birakmiyorlar. Hepsine felsefi bi vizyon yükledigim yok fakat normal bi olgunlukta ilerleyenlerde gözlemledigim böyle ve hatta onlarin 'bile' partnerleri daha cok aldatma egiliminde. Yunan heykeli adamlar bile hunharca aldatiliyor yani. (gözlem yapacak kadar tanidigim var) bi de siddet yanlisiymis gibi lanse edilmis. Bodyde cok ciddi empati yetisi yüksek bi gay popülasyonu oldugu gibi, çocuklugu oldukca travmatize; akran zorbaligi ile gecmis bu hobiyi kendine bi zırh olarak edinmis, sohbet ettiginizde bi rehberle konusuyor gibi hissedeceginiz ciddi popülasyon da var.Bir cogu sokakta rastlayacaginiz herhangi bir tipten daha naif.Bu işi hayatinin merkezine koyanlarin sosyal becerileri zayifliyor sadece (futbolcular gibi düsünün) Onun disinda siddet egilimi,empati eksikligi falan götten uydurma seyler.
Herkes sen degil.
Benim gözlemlediklerim de, erkek ve ya kadin uzun bir iliski yasayip da, aniden kendine asiri derecede bakmaya basliyorsa, bu iste muhakkak bi kappelik olusu.
Gym,yeni yeni ilginç kokular, beslenme tarzinin degismesi, kiyafet stilinin bam baska yöne evrilmesi gibi gibi.

Yaziyi okumadim fekat, tüm bu döneme ait komplekslerden kurtulmus bireylerin ikili iliskileri daha saglikli yürüyor.
Iliskiyi gösteris olarak yasamayip da, duygusal tatmin olarak algilamak ve ya denge icinde olmak.

Herkes sen degil.
Benim gözlemlediklerim de, erkek ve ya kadin uzun bir iliski yasayip da, aniden kendine asiri derecede bakmaya basliyorsa, bu iste muhakkak bi kappelik olusu.

Kendi acimdan demedim. Bi de bu cok farkli bi olgu bence. Radikal bi degisiklik söz konusu burada.Mesela genel olarak yağ-bakım sorunu olup,tek esli takilip sonra aniden spora baslayip degisen bir erkek ile kökten bu işe baslamis,iliski dinamikleri zaten hep belli standartlarda ilerlemis erkek ayni olmaz tabiiki.Senin bahsettiginde bi ''sonradan görme'' acligi olusma ihtimali olasi. Kadinlar icin de ayni sey gecerli. Gym aslinda ne kadar alakali gözükse de, icinde dönen olaylar da yine ayri ayri ele alinmali diye düsünüyorum.Kimin eli kimin cebinde belli olmayan çok ilişki silsileleri var dogru fakat ciddi bi cogunlugu ham,yolun basinda cahil olmalari ile ilgili. Hayat tecrübesi, ilişkiler, yaş almalar gercekten çok farklı perspektif katiyor.Özellikle bi cok kadina ulasmis ve de ulasma potansiyeli olan erkeklerde. 20-30 yas arasi farklı bakar ve yasar, 30-40 arasi bambaska bu hayatin geneli icin gecerli aslinda, demek istedigim özellikle iliski ve iliskiye bagliligin cekicilik üzerine etkisi ile ilgili. Ben cok konustum bi cok yunan heykeli abiyle-arkadasla.Konusuyorum,görüsüyorum bazıları yakin arkadasim. Bakiyorsun asiri yakisikli ama cok sadik. cogu da aldatildi. Haritalarina falan baktiriyolardı niye aldatmis olabilir, aslinda nasil biri diye jkljk ha daha toy zamanlarini incelesen daldan dala atladiklari zamanlar muhtemelen olmustur. Bunu aslinda daha ilgini cekecek bi örnekle Kanuni ile aciklayabiliriz. Cok iyi bi vücudu var miydi bilmiyorum ama cok kudretliydi ve sonsuzluk seviyesinde kadina da erisimi vardi ama Hurreme nikah kiyip yillarca ona bagli kalabildi. Bu dünyanın en sexy erkeginin yapabileceginden cok daha büyük bi fedakarlik ve baglilik bence. Onca kudret ve toprak gücü icinde.Agir harem kurallarina ragmen.Yani erkek yakısıklıysa güclüyse hepsi aldatir mutlaka kaypaktır vs. hayir. Ölçülebilir şekilde öyle olduguna katilmiyorum.

Geri