Evet,aciklamak istedigim dinamik farkli.Kendi acimdan demedim. Bi de bu cok farkli bi olgu bence. Radikal bi degisiklik söz konusu burada.Mesela genel olarak yağ-bakım sorunu olup,tek esli takilip sonra aniden spora baslayip degisen bir erkek ile kökten bu işe baslamis,iliski dinamikleri zaten hep belli standartlarda ilerlemis erkek ayni olmaz tabiiki.Senin bahsettiginde bi ''sonradan görme'' acligi olusma ihtimali olasi. Kadinlar icin de ayni sey gecerli. Gym aslinda ne kadar alakali gözükse de, icinde dönen olaylar da yine ayri ayri ele alinmali diye düsünüyorum.Kimin eli kimin cebinde belli olmayan çok ilişki silsileleri var dogru fakat ciddi bi cogunlugu ham,yolun basinda cahil olmalari ile ilgili. Hayat tecrübesi, ilişkiler, yaş almalar gercekten çok farklı perspektif katiyor.Özellikle bi cok kadina ulasmis ve de ulasma potansiyeli olan erkeklerde. 20-30 yas arasi farklı bakar ve yasar, 30-40 arasi bambaska bu hayatin geneli icin gecerli aslinda, demek istedigim özellikle iliski ve iliskiye bagliligin cekicilik üzerine etkisi ile ilgili. Ben cok konustum bi cok yunan heykeli abiyle-arkadasla.Konusuyorum,görüsüyorum bazıları yakin arkadasim. Bakiyorsun asiri yakisikli ama cok sadik. cogu da aldatildi. Haritalarina falan baktiriyolardı niye aldatmis olabilir, aslinda nasil biri diye jkljk ha daha toy zamanlarini incelesen daldan dala atladiklari zamanlar muhtemelen olmustur. Bunu aslinda daha ilgini cekecek bi örnekle Kanuni ile aciklayabiliriz. Cok iyi bi vücudu var miydi bilmiyorum ama cok kudretliydi ve sonsuzluk seviyesinde kadina da erisimi vardi ama Hurreme nikah kiyip yillarca ona bagli kalabildi. Bu dünyanın en sexy erkeginin yapabileceginden cok daha büyük bi fedakarlik ve baglilik bence. Onca kudret ve toprak gücü icinde.Agir harem kurallarina ragmen.Yani erkek yakısıklıysa güclüyse hepsi aldatir mutlaka kaypaktır vs. hayir. Ölçülebilir şekilde öyle olduguna katilmiyorum.
Saglik ve öz saygi acisindan ele alacak olursak, insan, vucudunun bir armagan oldugunu ve ona iyi davranilmasi gerektigini idrak etmek gerekir.
Öz saygida basliyor bunlar.
Aldatma,sebebsiz kaba davanislar,bir salmislik (esofmanla disari cikmak gibi,aman tanrim kabus) bunlar öz saygisizliktan kaynaklaniyor.
Bu öz saygi şayet,megalomanik bir tavra evrilmedigi sürede, bir sknti yok.
Senin konustugun Adonisler, dış şakşaklara kapalilar.
Içleri ile mesguller.
Yaaaaa...iste Kanuni Hürrem birlikteligi, güvenin en pik noktasi aslinda.
Adam yapabilir ama yapmmiyor.
Güven veren budur.
Belki de yapmistir.Kaynak görmedim.dddddd