Kaşlarınızı İlk ne zaman Aldınız ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
17 yaşımda saçıma röfle attırırken ordaki kız dur şurda bi kaç tüy var ifaden güzelleşir demesiyle ilk kaş alma olayını orda başlatmış oldu. Ozamanlar herkes böyle geziyordu ama ben asla sevmem.

1633593017569.png

İnce kaş sevmiyorum

Son düzenleme:
Bi arkadaşım kaşına çizik atıcam diye bütün kaşını kesmişti. İnce kaş çok itici duruyor ya :)

Hiç kaş almam. Ben böyle memnunum.:)

çook seneler geçti he hatırlamıyorum diyecek kadar :( şu kadar ince kaşı ben de sevmiyorum ama ilk elimi attığımda sçıp batırmıştım. sjzjj belki bu hale bile gelmiş olabilir...

O. İlk kazalar Çok üzücü maalesef keşke almasaydım diyor insan

benim buyuk ablalarim vardi ve kaslari cok inceydi. tabi 2004 yillarindayiz. cok begenirdim ya. hep derdim bana da aynisini yapin diye, buyuyunce yaparsin derdiler. lise 2. sinif kendi kendime denemeler yapmaya basladim, bi kasim uzun, digeri kisa. valla degisik sifatlarla okula gittim geldim ve bu konuda pro olabilmek icin 2 yilimi aldi :d
Simdi bu yazini bi okumaya basladim Allah affetsin once @Türk sandim, bir yandan okuyorum bir yandan sasiriyorum. Nick benzerligi ve benim hala afyonun patlamamasi diyelim.

Bizimle bu guzide anini paylaştigin icin tekrar tesekkurler, kucak dolusu sevgiler @Thalassa

Nedense bende türk sandımmm ilk ama okumaya devam ettim sonra ayıktımmm yeni uyandımmm ondan zaarrr...xd

20 yaşında filan sanırım..ince kaş sevmiyorum

7. sınıfa giderken sadece ufak dokunuşlarda bulunmak için cımbızı elime almıştım. Sağ kaşımı alıyorum ama yanlış bir şeyler var bu kadar orantısız olmaması gerek diyerek kaşımı incecik bir şerit haline getirdim. Bu sefer diğer kaşımı ona uydurmak zorunda kaldım. Ailem durumu farkettiğinde çok utanmış ve sonrasında saçlarımı kahkül keserek durumu kotarmaya çalışmıştım. Ve bu hazin durum günlüğüme " kendimi şeytana benzettiğim için hiç affetmicem" olarak geçti. :)
Zannediyorum bu travmanın etkisinden lise sona kadar kaşlarıma dokunmadım.

X uyanamadigi icin T harfi ile baslayan nick'i evvela Türk olarak okumuş.

ben kaşımın ortasındakileri (tek tük tüy biçimindeydi) çok küçük yaşta almıştım. 6. sınıftı belki. sonra 7'ye geçerken, annemle kuaföre gideceğiz saç için. babam dedi ki "isterseniz lari'nin kaşlarını bozmadan düzelttirebilirsiniz" kdjsjs ahahah adama nasıl fenalık geldiyse djdj
belli belirsiz ilk aldırışım 7. sınıfa geçerkendir sanırım.
kendimi bildim bileli kalındır kaşım. aksi düşünülemez. teklif dahi edilemez.

Son düzenleme:
Benle ne alakası var olayın anlamadım :)
Ben hiçbir yerimi aldırmam

Geri