kasiyere saçın açık diyen faslı

Konu sahibi son olarak 39 gün önce görüldü
sonra juju çok ırkçı.. hayır değilim. bir de benim için cennet istiyormuş.

boyle seyler her yerde var. klise kafalar. fasli bir arkadasim kendi ulkesindeki olanlari anlatirken, birinin ona ''bak turkiye'nin basbakanin esi ne guzel kapali. bizim ulkenin kralin eski esi acikti.'' gibi konusmalar ve kiyaslamalar yaptigini anlatmisti. belli ki sadece tarihi turk-islam dizileriyle veya okumalariyla bugunki turkiye'yi ve milletini taniyo. oyle canlandirmis kafasinda yani. kendi mantigiyla oyle olmadigini gorunce sasirmis ve kendince dogru oldugunu dusundugu konusmalar yapmis. her ulkenin bu tip insani vardir. yorucu ve itici, biraz aptal. yapacak bise yok.

gerci simdi bir veya bir kac fasli kisi boyle dedi diye, hepsini de ayni yere koymayin. bu tarz haberler insanlarda boyle etki yaratiyo. ona da dikkat edin iste.

kapali kasiyerlerde var oradan alsin.

çöl farelerine bak. yallah çölünüze.

Ya Allah'ım herşey tamam iyi süper de şu "Banane" kelimesini ne zaman öğrenicez? Cidden kafanız mi yok yada dalga mı geçiyorsunuz sjsjdjc sizene ya başkasından sizene

Eğer cennet istiyorsan günah işlemeyeceksin. 5 vakit namazını kılman, çalmaman, zina yapmaman, haramdan uzak durman seni cennete götürebilir. O başı açık kadının günahının sana yazılacağını sanmıyorum

akli basinda biriymissin halbuki ama neden sacma salak selyer yazdin madem yanlis tanimis olabilirsem ozur dilerim.

sorduğu "burada islam var, di mi?" sorusu ve söylediği "senin için cennet istiyorum" cümlesi o kadar inanarak ve normal bulunarak söyleniyor ki, tehlike tam olarak burada başlıyor aslında. bu adamlar için bu bir norm, olması gereken şey, amasız ve fakatsız bir kabulleniş. bunlara öyle "bana ne?" diye düşünüp işine bakmalarını ve fikirlerini kendilerine saklamalarını öğretemezsin. burada doğup büyümüş kendi yobazına bile 40 senede öğretememişsin. bugün kasiyer kıza bunları tane tane söyleme cesareti bulmuş, yarın bağıra çağıra söyleme cesareti de bulur. varlıklarını borçlu oldukları hükümetle birlikte 2023'ten tezi yok bunları da iadeli taahhütlü geldikleri yerlere göndermek gerekiyor. türkiye cumhuriyeti'nin bunları beslemek, eğitmek, entegre etmek gibi bir sorumluluğu da enerjisi de yok.

Bir insanin yanlışını, günahını tesettürünü, namazını vs... aklınıza ne geliyorsa ortalıkta,herkesin içinde,umuma açık bir yerde eleştirmek, uyarma ayağına söylenmek, yargılamak, yaftalamak HARAMDIR.
Vallahi alnı secde de çürürde şu ahlakından dolayı cennete giremez hiç kimse!

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ne
ben cenneti istiyorum sana diyo bide :D
iyice kafayi yediler
güler misin aglar misin
sen cenneti kendine sagla da önce

Kız öğrencilerin başından örtüsünü çeken, otobüste örtülülere yallah arabistana diyen Yunan artıklarından bir farkı yok.
Velhasıl ülkede herbokolog çok...

Virüsün tanımı nedir diye sorarsanız işte tam olarak budur. Yerleştiği her oluşumu yok edip sonra bir diğer oluşuma zıplayan asalaklara virüs denir.

Geri