Kaşınmanın sebebi histamin mi yoksa..

• Kullanıcı Yabani
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ekim aylarına girince aşırı kaşıntı başlıyor,ve bazı gıdalar mesela süt ürünlerini tüketirken sonrasında baş dönmesi ,iğne gibi batmalar,kaşıntı oluşuyor.araştırdım histamin olabilme ihtimali çok belirtiler onu işaret ediyor.var mı aynı işkenceyi yaşayan

Intolerans testi yaptirsana. Gida olarak cogu sey dokunuyor bana, su hayatta korkusuz bi tek makarna yiyebiliyorum.

sadece makarna yapabiliyorum demiyor da gıda olarak çoğu şey dokunuyor diyor.

sadece makarna yapabiliyorum demiyor da gıda olarak çoğu şey dokunuyor diyor.
Yok valla laktoz ve fruktoz intoleransim var .) Bide findik yerim bak korkusuz......laktoz yine dikkat edersin yemezsin ama fruktozun olmadigi sey cok az.

Intolerans testi yaptirsana. Gida olarak cogu sey dokunuyor bana, su hayatta korkusuz bi tek makarna yiyebiliyorum.
Kahvaltım sadece yumurta ve peynirdir
Peynir ve sütlü ürünler yedikten sonra komaya giriyorum özelikle kış günlerinde

Kahvaltım sadece yumurta ve peynirdir
Peynir ve sütlü ürünler yedikten sonra komaya giriyorum özelikle kış günlerinde
Peynir hatta kahve sutu bile beni mahvediyor, yer gok bir oluyor karin kramlari, diarree. Bi yere gidecegim zaman bunlari asla yemiyorum.saglam bi diyetten sonra duzelir gibi oluyor bi muddet yiyebiliyorum.

Midedeki helikobakteri de kaşınma yapıyor

Ne diye dünyaya geldim ben şimdi sq kendinle uğraş dur.böyle vaziyetin ben qa

haftada bir civan perçemi çayı demle baktın devam ediyor. bir doktora görün.

Adam ekim ayinda kaşıntım oluyor diyor, süt diyorsunuz. Haziranda süt yok mu?
Bu aya özel bisey olmalı. Bu mevsimin en belirgin allerjenleri küf ve yabani otlardır.

Allah'tan her zaman buralardayım.

Yabani bazen cok saf oldugunu düsünüyorum.
Sifa bulasin.

Yabani bazen cok saf oldugunu düsünüyorum.
Sifa bulasin.
Hepimiz kendimizi farklı göstermeye çalışsakta sonumuz aynıdır.parça parça kopuyor etlerimiz ve geride bir kemik yığını kalacak,hayat bu kadar basit ciddiye alınmayacak kadar sıradan.

Hepimiz kendimizi farklı göstermeye çalışsakta sonumuz aynıdır.parça parça kopuyor etlerimiz ve geride bir kemik yığını kalacak,hayat bu kadar basit ciddiye alınmayacak kadar sıradan.
Cok güzel bir uykuya dalmak icin on numara bir düsünce.
Sag ol var ol.

Geri