Kasımpaşa - Galatasaray ( 3 - 3 )

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Kasımpaşa istese yine en kötü berabere kalır ve evinde oynadığı maçı vermemesi gerekiyor.
Kasımpaşa'yı tebrik ederim, bizim derbiden çok daha keyifli bir oyun çıkarttılar ve berabere kalmayı da başardılar.

Derbi paylaşımları da boşa değilmiş.:)

ya barış napıyo cidden son zamanlarda hangi maçta iyi ki barış gibi oyuncumuz var diyebildik acaba.
ayda yılda bir ben de ayağıma gelen bir sürü toptan 1 2 tanesini kaleye vururum senin farkın olmalı oruçlu oruçlu küfür ettirdi bana
cuesta 2 yaşındaki beyni olgunlaşmamış bebeğe futbol anlatsan senin yapacağın hareketi yapmaz yemin ederim
Okan hele ayrı mal dk 85 geçiyor hala ne bekliyorsun değişiklik için alacağın mertens messi prime zamanı mı zannettin oyuna girer girmez oyunu mu değiştirme yeteneği var

sen şampiyon olamadığın 10 yıl için kalp kırıklıklarını tamir et samsun bile sizden daha çok aday şampiyonluğa xd

Okan Hoca Kereme yaptığı şeyi şu an Barışa yapıyo
Barış kötü oynadıkça ilk 11 çıkıyo
bizim göremediğimiz Okan Hocanın gördüğü ne var çok merak ediyorum
şöyle 2 haftalığına tesislere alsalar da izlesek
Okan Hoca nasıl antrenman yapıyo hangi oyuncu neden oynuyo diğerleri neden oynamıyo değişiklikler neden böyle garip oluyo hepsini anlasak

Bu cuesta denen eleman neci? Yeni alınmadı mı? Tam olarak ne iş yapıyor? 2 maçtır çok kötü. neye göre almışlar acaba

birileri çok büyük komisyon aldı, başka bir açıklaması yok.
İnanılmaz paralar dönüyor. Bizde de abuk sabuk adamlara tonlarca para verildi ama amartey denen elemanı saymazsak diğerleri bu kadar yüklü değil. Yeni geldiği için insan ister istemez biraz hırslı olur, bir şeyler yapmaya çalışır diye filan bekliyor ama en kötü raitinge sahip. Dediğin gibi olay birilerinin para yemesidir

Geri