scope
Platin Üye
-
-
-
-
jeke konularını niye açmıyosunuz la
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kadro iyi baktığın zaman ama kimse asıl yerinde oynamıyor gibi.. Orkun meselaaa can çekişti dün akşam...beşiktaş'ın -savunma hariç- kadrosu söylendiği kadar kötü değil ancak beşiktaş'ın kötü bir hocası var ve muhtemelen gidecek.
Kadro iyi baktığın zaman ama kimse asıl yerinde oynamıyor gibi.. Orkun meselaaa can çekişti dün akşam...
savunma çok kötü değil aslında bence evet güçlendirilmeliydi savunma 1 takviye ile... hoca konusunda ya devam edicektin , ya sezon başlamadan değişecektin ... Futbolcularda huzursuz olur böyle her hoca başka taktik...Sergen konusunda sana katılmıyorum , ona bakarsan okan daha kötü bir hoca ama hep eline güzel sağlam kadro verildiğinden iyi gibi gözüküyor.orta saha ve forvete 50 verip savunmayı veya diğer parçaları çok alakasız yaparsan hiçbir verim alamazsın. bunun üzerine sürekli hoca değiştirirsen hem sezonu hem kadroyu hem de yeni gelen hocayı taca çıkarırsın. bence en büyük hata önündeki iki rakiple parayla yarışabileceğini düşünüp, buna göre pahalı kadro kurmak sonuç? elde var sıfır. tüm bunlardan bağımsız sergen gerçekten kötü hoca.
savunma çok kötü değil aslında bence evet güçlendirilmeliydi savunma 1 takviye ile... hoca konusunda ya devam edicektin , ya sezon başlamadan değişecektin ... Futbolcularda huzursuz olur böyle her hoca başka taktik...Sergen konusunda sana katılmıyorum , ona bakarsan okan daha kötü bir hoca ama hep eline güzel sağlam kadro verildiğinden iyi gibi gözüküyor.
o hoca bizi mahveden hocaaaaaaaaaaaaa 2 gün antreman 3 gün izin yaptırıyordu şuan futbolcuların kramp sorunu yaşamalarının tek sebebi gio ...gio'yu yedini
vallahi okan'a verilen imkanlar sergen'de olsaydı ohoooooooo bana göre de okan iyi bir td değil.hiçbir istatistik okan'ın, sergen'den daha kötü hoca olduğunu söyleyemez. bu mümkün değil.
o hoca bizi mahveden hocaaaaaaaaaaaaa 2 gün antreman 3 gün izin yaptırıyordu şuan futbolcuların kramp sorunu yaşamalarının tek sebebi gio ...
vallahi okan'a verilen imkanlar sergen'de olsaydı ohoooooooo bana göre de okan iyi bir td değil.
Ben segen 4 4 lük demiyorummm ki anlaşamadık ... Beşiktaş'ın içerde sorunları var bence hocalık durum yokken durmadan hoca değiştik, takımda ki oyuncuları her hoca farklı yerde deniyor bu da sorun dedim... Okan hoca elinde ki imkanlar ile muhteşem bir hoca gibi gözüktü aslında bu kadar iyi bir hoca değil diyorum.. Bizim ligin kalitesi belli yaaa slot ile okan veya o lig ile bu lig karşılatırılamaz net... Bizim hakemlerimiz 5 para etmiyor bi kez ... Gs macında buz gibi golu yiyordu az daha adam ofsayt diye. Dün akşam da kasımpasaya penaltı veriyordu böyle saçma bir lig bizim ligimiz.gio, liverpool bench'de oturuyor sergen ise kafa tv'ye geri dönecek.
tamam sana göre okan iyi bir hoca değil ama elinde bunu destekleyecek bir argüman yok. mesela slot geçen sezon şampiyon yaptı bu sezon ise 450 milyon euro'ya rağmen rezalet işler yapıyor. o halde slot berbat bir hoca.
Ben segen 4 4 lük demiyorummm ki anlaşamadık ... Beşiktaş'ın içerde sorunları var bence hocalık durum yokken durmadan hoca değiştik, takımda ki oyuncuları her hoca farklı yerde deniyor bu da sorun dedim... Okan hoca elinde ki imkanlar ile muhteşem bir hoca gibi gözüktü aslında bu kadar iyi bir hoca değil diyorum.. Bizim ligin kalitesi belli yaaa slot ile okan veya o lig ile bu lig karşılatırılamaz net... Bizim hakemlerimiz 5 para etmiyor bi kez ... Gs macında buz gibi golu yiyordu az daha adam ofsayt diye. Dün akşam da kasımpasaya penaltı veriyordu böyle saçma bir lig bizim ligimiz.