Kasımda aşk başkadır

Konu sahibi son olarak 3064 gün önce görüldü
Kasımda aşk başkadır

* güzel bir aşk filmi

* tüm yıl boyunca aradığını bulamayan gençlerin kasımda yeniden ümitlerinin filizlenmesinin sebebi

Kasımda aşk başkadır. Aralıkda aralıksız sevicem.
Derken insan kendini Ocak başında içerken bulur..

İzlemediğim biran önce izlemek istediğim sinema filmi.

*Bana nedense Yine Aylardan Kasım şarkısını hatırlatan film adı. :)

bu ay içerisinde yaşanan aşk kesinlikle bambaşka ... insanı türkiyenin bi ucundan bir ucuna sürükleyebiliyor ... ama hiç birşey umrunuzda olmadan yaşanıyor bu sürüklenme ..

Filmmiymiş bu Eeenee Remuss :D:D keşke diyeydin film diye :Pp

'Kasımda Aşk Başkadır' sadece bi filmden ibaret arkadaşlar, kandırmayalım kendimizi.

Acaba bulunduğumuz ruh halinden dolayı mı=?
Yoksa kışın uzun gecelerini yanlızca uyumak değil, arada telefonla görüşüp mesajlaşacak bir aşk arayanlar için son ay mı?
Ya da tipik Türk işide olabilir hani en son güne bırakırız ya faturaları, Koskoca yaz bir halt edemedik bir sevgili yapamadık bari kış gelmeden ne varsa onla idare işimidir bu kasımda aşk başkadır olayı...

Not: film güzel kabul ediyorum ama sonu neden öyle bitirdiler ki. Ya acı sonu gösterin yada mutlu sonu...

Hastalıktı vs vs idi bu tarz konu'lu filmleri hep beğenmişimdir .
Bu film'de onlardan biri . Tek farkı sağlam oyunculuk güzel işlenen bir kurgu .

Kasımda Aşkı Yaşayanlar,Birde ayrılığı Yaşasın Bakalım . Aşkmı Daha Lezzetli yoksa Acısımı Anlasınlar.

sevmem hiç aşk filmlerini ama bu film için aynısını diyemicem bugüne kadar izlediğim en güzel aşk filmidir. sonu biraz saçma geldi ama bana olsun genede 10 üzerinden 10 bu arada GabrieL e teşekkürler o video için :)

Kasimda gozyasi baskadir.
-Sehabe

asdgfjl

tabi canım tabii
her mevsimde aşk ayrı ayrı oluyoooo
kasımda amuda kalkarak
aralıkta başının üzerinde dönerek
vs vs
te allam ya
:**

hayatımda duyup duyabileceğim en yapmacık,samimiyetsiz cümlelerden sadece bibibibi tanesi.

Flört, evlilik hangi ay.

Geri