K
Külkedisi
Ziyaretçi
Ziyaretçi
İkna etmek için evine gittiler
YUH artık! Çanakkale’de bir inşaat işçisi, sevgilisinin boşanmayan kocasını, boğazını keserek öldürdü. İddiaya göre, bir süredir Erhan S. (38) ile yasak aşk yaşayan Yasemin G. (36), işsiz kocası Bahadır G.’den (38) boşanmak için mahkemeye başvurdu. Ancak Bahadır G., ilk duruşmadan sonra boşanmaktan vazgeçti. Yasemin G. de, sevgilisi Erhan S.’den, kocasını boşanmaya ikna etmesini istedi. Bunun üzerine Erhan S., önceki gece 22.30 sıralarında, Yasemin G. ile birlikte, Bahadır G.’nin kaldığı eve gitti. Boşanma konusunda zorluk çıkarmamasını isteyen Erhan S. ile, ‘Sen kim oluyorsun da bu işe karışıyorsun?’ diyen Bahadır G. arasında tartışma çıktı.
‘Erhan’ı sevdiğimi söyledim!’
TARTIŞMANIN kavgaya dönüşmesi üzerine mutfaktan aldığı bıçakla Bahadır G.’ye saldıran Erhan S., sevgilisinin kocasını vücudunun çeşitli yerlerinden defalarca bıçakladıktan sonra boğazını keserek öldürdü. Olay yerinden kaçan Erhan S. ile Yasemin G., komşuların polisi araması üzerine kısa sürede yakalandı. Yasemin G. emniyette yapılan sorgusunda, her şeyi itiraf ederek, “Ben Erhan’ı seviyorum. Bunu kocama da söyledim, ‘Boşanalım bu evlilik bitsin’ dedim. Ama o kabul etmedi. Erhan ile evine gidip ikna etmek istedik ancak kavga etmeye başladılar, sonra da bu olay yaşandı” dedi. Erhan S. ile Yasemin G.’nin emniyetteki sorguları devam ediyor.