Kasada para odeme stresi

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 10 saat önce aktifti
Baskasini bilmem ama kasada para oderken, cantadan cuzdani mi bulayim aldiklarimi posete mi koyayim,sifremi mi gireyim, acilmayan posetle mi ugrasayim, arkada bekleyen sinirli bakislara mi maruz kalayim. Beni bi telas kapliyor size de oluyor mu bilmem .)

Bende umarım param çıkışır diye strese giriyorum :D

Kasaya gelmeden önce paranızı ayarlarsanız ne siz strese girersiniz ne biz sırada bekleyenler sinir oluruz. Otobüse binersin önündeki bayan çantasında iki saat pasosunu arar markete girersin iki saat cüzdan arar. Ha şu zıkkımı bi önceden ayarla. Bunu yapanda özellikle bayanlar. Bak yine sinirlerim bozuldu

Ben arkamdaki bekleyen insanları benim yüzümden beklemesin diye acele davranmak için uğraşıyorum.

Bi keresinde cüzdanımı unutmuştum markette.:T:
Ondan sonra kasaya gelmeden ayarlıyorum kendimi.

Acaba çok girecek mi hesap ya yanımda o kadar para yoksa ya kartı geçmezse yanında nakit olmayanlar için falan aşırı stres ya :(()

kafamda deli sorular o kartımı versem şu kartımı versem,dolar mı versem euro mu versem .s allam bi stres basiyo anlatamam adfjdjf

Gayet havalı bi şekilde free shopta aldıklarımı geçirirken herkes bakıyo tabi millet bi şişe viski almış bekliyo benimkiler çok uzun sürdü :D Daha sonra kasa da kart çekmedi herşeyi orada bırakıp uçağa atlayıp terkettim orayı. O gün bugündür markete vs nakit olmadan gitmem.

genelde yaşayanları izliyorum yönlendirme çekiyorum
sıra kavgası ve tripler beni benden alıyor
çantasını kasanın oraya koyup kamp bile yapan olduktan sonra
=)

Geri