Kas yapan erkeklerin kendini yakışıklı sanmasi

Konu sahibi son olarak 2424 gün önce görüldü
tamam abicim çok güzel emek vermişsin vücudunu güzelleştirmişsin. ama rica ediyorum iki gram kas yaptın diye kendini bir kıvanç bir çağatay zannetmeyi kes :liv:

Kas ile yakışıklılığın ne alakası var onu anlamış değilim...ALLAH yarattı beni O yarattığı için güzelim...

Saçını yeni yaptıran kızla aynı hisleri yaşayan erkek modeli :D

Kaslı olarak herkes çekici olur önemli olan kassız çekici olmak benim gibi :DD gülümse çekiyorumm

kassız erkek içi sönük balon gibi. erkek dediğin adaleli kaslı olmalı yoksa dönüp de bakmam :)))

erkek dedıgın azcık gobegı olmalı cok az ama :D omuz ve gogus kısmı gelıskin olsun kafi :d

kizlarin en buyuk zaafi kasli irkek agzindan salyalari akar gorunce ondan kisiligi onemli degil kaslari olsun yeter

erkekler değilde genelde kızlar sanıyor onu , erkekler genelde kaslı zanneder kendini aslında
o ince ayrıntıyı atlamayalım , çünkü zerre erkekliği olup adamlığı olmasın kası olsun yeter diyen bayanda gördüm maalesef...

Nedense vucutlari guzellesirken(!) suratlari cirkinlesiyor kas yapanlarin. Dar tisort giyip kollari acip yurumeleri de komik geliyor bana.

Kas aşağıdaki gibi olunca güzel :cici:

kasli-erkekler_465738_m.jpg

Birde böyleleri var hiç sevmem.

tumblr_nbkuizIHZK1sm67gro1_400.png

Survivor Nagihan ın omuz kasları bende olsa onu kıskananlardanım.

Bugün otobüse siyah tshirtlü bir çocuk bindi. Oturacak yer olmadığı için ayakta tutunarak gitmesi gerekti ki zaten oturacak yer olsa oturmazdı sırf o kasları göstermek için. Demirlerden tutarken araba küçük fren bile yapsa kaslarını şişirip şişirip durdu etrafa baktı oraya baktı buraya baktı bir göz devirmeler yaptı falan.s.s.s galiba kendini sexy sanıyodu.s.s

Kaslı erkekleri fazla abartmayın kızlar onlar fıs iğne falan vuruyolar orjinal değiller :D

Forumda uzun cümleler kurarken ki ruh halim, toprak mamülüyüz işte niye kasıyorsak yani demi ?

Dudaklarını buzen kızların kendini güzel sanmasi gibi bir şey =)

şimdi bu adamlar kendilerini yakışıklı sanmasında ismail türüt mü sansın. kızlar vallahi ayıp ediyorsunuz.

0qnpy8.jpg

Bir hayli itici gelir bana.Abartmayın gençler.

Spor yapmak vücut çalışmak insanın kendi bedenine gösterdiği özveridir. Geleceğe yatırım biraz.

Dikkat etmeye özen gösteriyorum.

Geri